Prenumerera på kvadratmeter

Hyr förråd för ett större liv, enklare flytt och renovering. Boka enkelt online – tryggt, nära och utan bindningstid.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån

Vi erbjuder alltid

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 25 platser i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer. Samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg. 

Öppningserbjudande i Uppsala!

Nu finns vi i Uppsala, en helt nybyggd, toppmodern förrådsanläggning med 700 förråd på 4 våningar. Passa på och boka ditt förråd med vårt öppningserbjudande - förråd från 99 kr/månaden.

Så här fungerar det att hyra förråd

Steg 1

Boka enkelt på vår hemsida när du hittat ett förråd som passar dig.

Steg 2

Flytta in! Personlig accesskod skickar vi till din e-mail.

Steg 3

Har du frågor finns kundservice redo med branschens längsta öppettider.

Hitta ditt förråd bland 25 anläggningar i hela Sverige

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet. Vi har över 10 000 förråd på 25 anläggningar runt om i Sverige och du bokar enkelt ditt förråd här på hemsidan dygnet runt, 365 dagar om året.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

24Storage Orminge
Google • 24Storage • Martin S • Juli, 2020

⭐⭐⭐⭐

Really good self storage place. Super simple and super smooth. Accessible pretty much any time of day! It's clean and air-conditioned so a very nice place

24Storage Malmö Hyllie
Google • 24Storage • Oggs C • Jan, 2019

⭐⭐⭐⭐⭐

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

24Storage Tumba
Google • 24Storage • Lars L • Juli, 2020

Bytt däck på bilen? Förvara dina sommardäck hos oss

Spara plats hemma och förvara dina däck till bilen tryggt och säkert hos oss. Just nu 50% rabatt i två månader på utvalda förråd.

Ps. det bästa med ett förråd för däcken är att du får plats med annat än bara däcken.

Våra mertjänster

Låna gratis släp

24Storage erbjuder gratis släpvagnsutlåning på 14 orter i Sverige. Allt för att förenkla för såväl privat- som företagskunder att förvara sina saker på en plats utanför hemmet eller kontoret. Läs mer och boka hos freetrailer.se.

Upp till 300:- rabatt på flyttstädning

Vi är måna om att ge dig den absolut enklaste och smidigaste upplevelsen när du hyr förråd hos oss. Därför kan du som kund hos oss få upp till 300 kr i rabatt på flyttstädning hos Qleano.

Flyttmaterial för en enklare flytt

För att göra flytten så smidig som möjligt erbjuder vi ett stort utbud av förpackningsmaterial och flyttlådor på de flesta av våra anläggningar.

Gör plats för ett större liv

Vi förser dig inte med förråd för att du ska kunna göra dig av med saker som skräpar i hemmet. Vi finns till för att låta dig få plats med de saker i ditt hem eller på ditt företag som verkligen betyder något. Läs mer om våra inspirerande projekt under Ett Större Liv.

Vanliga frågor

Vad ryms i ett förråd?

Ett förråd rymmer mer än vad du kanske först tror. Du får plats med cirka 15 flyttkartonger på 1 kvadratmeter. Tänk på att du kan packa och stapla kartonger på höjden. Om du känner dig osäker finns vi där för att hjälpa dig över chatt, telefon eller mail.

Vad kostar det att hyra förråd?

Priserna varierar beroende på förrådsstorlek och vart du vill hyra förrådet. Se här för våra olika anläggningar och priser. När du bokar ditt förråd på hemsidan blir du fakturerad månadsvis för din förrådshyra samt eventuellt försäkringsskostnad.

Måste jag vara försäkrad?

När du hyr förråd hos oss är försäkring av förvarad egendom obligatoriskt för alla kunder. Vi erbjuder en skräddarsydd försäkring för just förvaring, men det går lika bra att använda dig av en egen försäkring. Läs mer om försäkring.

Våra företagskunder berättar

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Är det dig vi letar efter?

Nu söker vi fler eldsjälar! Vi har under flera år hjälpt Stand With Syria och andra eldsjälar som brinner för att hjälpa andra. Nu söker vi fler som med hjälp av oss kan förverkliga sin idé eller organisations tillväxt.

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00
Öppna chatten