autogiro

vanliga frågor och svar

Vem kan hyra förråd hos er?

Privatpersoner, företag, organisationer, dödsbon etc är lika välkomna allihopa. Det enda vi kräver är en godkänd kreditupplysning.

Vad kan jag förvara i mitt förråd?

Det mesta. Det kan vara ett helt bohag med kläder, möbler och porslin till säsongsbetonade saker såsom skidor, segel, vinterdäck osv. Men också verktyg, motorcyklar eller kanske din veteranbil. Är du företagare kanske du vill ha din bokföring här eller använda oss som ett extra lager för produkter och säljmaterial. Några begränsningar har vi för att garantera vår höga säkerhet. Kontakta oss för mer information eller läs våra allmänna villkor under om 24Storage och Allmänna villkor.

Kan jag reservera ett förråd?

VI kan i de flesta fall göra en reservation upp till 14 dagar och detta görs helt kostnadsfritt. Kontakta den anläggning du är intresserad av så hjälper vi dig.

Hur ser förråden ut?

Alla våra förråd har stålväggar och egen dörr eller port. Förråden är insynsskyddade så ingen kan se utifrån vad du har i förrådet. Kom gärna förbi våra anläggningar och titta på förråden!

Är det någon mer än jag som har nyckel till mitt förråd?

Nej. Ditt förråd är säkert eftersom du har ett fabriksnytt och helt unikt cylinderlås. Låset köper du hos oss när vi skriver hyresavtal.

Hur kort tid får jag hyra ett förråd?

Du kan hyra förråd från en vecka och så länge du behöver. Säg till oss senast den 15:e i den månad du vill flytta ut.

Till toppen