Ett skalbart utrymme – utan bindningstid

Allt fler företag inser fördelarna med så kallade self storage-lösningar. Säljare får mer tid på fältet, hantverkare får ett nära lager på kameraövervakad anläggning och företag inom juridik och redovisning kan göra plats på kontoret genom att förvara papper och pärmar.

Allt fler företag inser fördelarna med så kallade self storage-lösningar. Idag kan du snabbt och enkelt boka ett förråd på nätet, och närsomhelst anpassa storleken om det skulle behövas.
Hyr du förråd hos en aktör som finns på flera orter kan t.ex. kringresande säljare förvara varuprover och demomaterial närmare sina kunder samtidigt som de slipper ha med allt i bilen. Erbjuder aktören även godsmottagning kan de dessutom beställa allt de behöver direkt till förråden.

Hyr förråd för företag för en effektivare och säkrare vardag

Det finns företag som har minskat sina säljares restider med två timmar om dagen, just för att de kan åka och plocka upp allt det de behöver på vägen, istället för att åka fram och tillbaka till ett centrallager.
De slipper samtidigt förvara varor och utrustning i bilen under natten, vilket alltid utgör en säkerhetsrisk med potentiellt kostsamma konsekvenser. Det här är en kanske ännu viktigare aspekt för till exempel hantverkare och VVS-installatörer, som ofta tvingas förvara verktyg i brandade bilar. På kameraövervakade anläggningar kan du ha ditt säljmaterial eller dina verktyg i tryggt förvar. Andra bolag, till exempel inom juridik och redovisning, väljer att förvara dokument, så att inte kontoren blir helt belamrade med papper och pärmar.

Hyr förråd utan bindningstid

En stor fördel med self storage är att många aktörer erbjuder uthyrning utan att kunden behöver binda upp sig i långa hyreskontrakt. En småföretagare som behöver ett förråd eller lager på 30-40 kvadratmeter behöver oftast i traditionell uthyrning hitta ett lager i lämpligt läge och storlek, samt sedan binda upp dig i ofta flera år långa kontrakt. Hos många self storge-aktörer kan du istället hyra på löpande kontrakt med bara 30 dagars uppsägningstid. Och du kan närsomhelst skala upp eller ner storleken om ditt företag får nya behov. Du slipper binda upp kapital, vilket gör att företaget blir effektivare och mer flexibelt.

Läs mer om hur 24Storage kan hjälpa just ditt företag: https://24storage.se/magasinering/foretag/exempel-pa-foretagslosningar

Så hyr du förråd

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Hyr förråd för ditt företag eller firma

Vi vill att du ska kunna fokusera på dina kunder. Därför har vi samlat våra bästa tips och trix om olika förvaringslösningar för olika typer av företag.

Få personlig hjälp av vår företagssäljare

Om du vill veta mer om våra företagslösningar, eller kanske behöver flera förråd på olika orter så kan du få personlig hjälp av vår företagssäljare för att hitta en lösning som passar just ditt företag.

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00