Organisera förråd

Så inreder du ditt förråd på bästa sätt

Att organisera och inreda förrådet på rätt sätt kan vara välinvesterad tid. Källar- och vindsförråd är ett utrymme som ofta med tiden blir till totalt kaos och du vet till slut knappt vad som finns där längre. Genom att organisera upp ditt förråd kan du få en enkel översikt över det som du förvarar och du kan snabbare hitta det du behöver.

Inreda förråd

Smart Förvaring

Genom att använda dig av genomskinliga platsbackar får du inte bara en bättre översikt av vad som finns i lådorna. Du skyddar dessutom dina saker från fukt, smuts och skadedjur. Extra viktigt att plasta in textiler då de lätt kan dra till sig mal eller andra skadedjur. Använder du flyttkartonger är det en god idé att märka upp tydligt vad som finns i lådan. Ett tips är att märka på flera sidor och med en Rubrik och stödord om vad som finns i lådan för att enkelt hitta det du letar efter, exempelvis Rubrik; Julsaker Stödord; Adventsljusstakar, litet luciatåg i porslin, mormors julduk.

Förråd inredning inspiration

Utöver plastbackar och flyttkartonger har du säkert en hel del lösa föremål som verktyg, bildäck, cyklar, skidor etc. För att enkelt strukturera och optimera ditt förvaringsutrymme kan du införskaffa hyllor och krokar för smidigare förvaring. Har du ett förråd med galler kan du skaffa s-krokar som du kan haka fast i gallret för att hänga upp hjälmar, väskor eller liknande föremål. Du kan också hänga upp dina cyklar i större krokar, eller cykelfästen som finns att köpa. På så sätt sparar du plats i förrådet till andra prylar. Bunta ihop långa föremål som gardinstänger, stavar och hockeyklubbor, lägg dem högst upp på hyllan eller ställ ner i en stor kruka för att få mer ordning i förrådet.

Genom att behålla ordningen i ditt förråd kommer du inte bara hitta dina saker enklare, det kommer också ge dig mer motivation till att behålla strukturen och ordningen du skapat. Viktigt också att kontinuerligt rensa ditt förråd så att du inte samlar på dig massa prylar som du inte behöver. Har du köpt nya dynor till utemöblerna behöver du inte behålla de gamla, sälj eller återvinn dem i stället.

Inred och placera ut efter behov

Placera inte saker du ofta använder långt in i förrådet, utan ställ dessa saker lättillgängligt. Tänk också lite strategiskt, du kommer behöva vinterdäcken före julpyntet. Skidorna kan du ställa lite längre in i förrådet under sommarhalvåret för att sen ställa dem lite mer lättillgängligt under skidsäsongen. Viktigt att du inte har för många saker i ditt förråd eller ett för litet förrådsutrymme, det blir då svårt att nå saker och mer tidskrävande att rota fram något när du väl behöver det.

Saknar du plats hemma? Hyr förråd hos oss

Genom smart förvaring kan du få mer ut av ytan som du har hemma. Låt inte flyttkartonger fyllda med säsongsprylar ta upp yta hemma som du skulle kunna använda mer effektivt till vardags. Hos oss på 24Storage kan du enkelt hyra förråd helt utan bindningstid.

Smart förvaring ger dig ett mer organiserat förråd

Genom att se vad du faktiskt har hängande eller liggande i lådorna i ditt förråd är skillnaden mellan kaos och smart förvaring. Investera i ett par schyssta hyllor och märk upp dina flyttkartonger. Vi säljer både hyllor, flyttkartonger och annat bra packmaterial. Handla online och få det hemlevererat, eller hämta ut din order på plats. Självklart kan du även handla direkt ute i våra butiker på förrådsanläggningarna.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00