Flyttförvaring – att ha någonstans att förvara möbler och annat under en flytt kan göra din flytt enklare, speciellt om ditt inflyttningsdatum inte riktigt stämmer överens med ditt utflyttningsdatum. 24Storage erbjuder flyttförvaring runt om i Sverige och i olika storlekar. Du kan ofta reservera ett förråd upp till 14 dagar innan du behöver det och du kan enkelt byta till ett mindre eller ett större förråd vid behov. Oavsett om du bor i en liten 1:a eller i en villa har vi förrådet som passar just dig och dina behov. Du får plats med mer än du tror i ett förråd!

 

FÖRVARA HOS OSS NÄR DU FLYTTAR

Alla har vi varit med om trasslet som uppkommer när vi flyttar. Med ett förråd från 24Storage slipper du förvara dina möbler hos vänner och familj medan du gör i ordning ditt nya boende. Dessutom slipper du tänka på säkerheten när det gäller det du vill förvara, den sköter vi med våra säkra förråd. Du bokar ditt förråd enkelt här på vår hemsida där du samtidigt väljer vilket storlek du behöver samt vilka andra behov du kan tänkas ha. Innan du bokar, visar vi dig mer än gärna våra förråd på plats. Här (länk till https://24storage.se/sa-funkar-det/) kan du läsa mer om hur det fungerar.

När det är dags att hämta ut dina möbler har du enkel access till ditt förråd. Med våra generösa öppettider kan du dessutom välja själv när du vill hämta dina saker.

 

SÄKER OCH ENKEL FLYTTFÖRVARING

När du bokar ett förråd hos 24Storage kan du vara säker på att dina prylar är säkra. Alla våra förrådsanläggningar är larmade och har videoövervakning dygnet runt. Dessutom har förråden stålväggar och egen port eller dörr. Förråden är dessutom insynsskyddade vilket gör att ingen kan se utifrån vad du förvarar i dem.

Enkelhet för våra kunder är något som är viktigt för oss. Vi vill att hela processen, ifrån bokning till utflyttning ska vara så enkel och smidig för dig som möjligt. Vi har inga bindningstider på våra förråd vilket gör att du när som helst kan välja att flytta ut dina saker om du så skulle vilja. Vi gör flyttförvaring lite enklare.