Green Storage och 24Storage går samman

Nu blir vardagen med förråd ännu smartare!

Sedan årsskiftet 2021/2022 ägs företagen Green Storage och 24Storage av samma huvudägare. Koncernen har beslutat att det gemensamma varumärket från och med 2023 kommer att vara Green Storage. Alla förrådsanläggningar kommer även att moderniseras och bland annat utrustas med smarta digitala lås som förenklar vardagen med förråd för dig som kund.

Nedan beskriver vi vad du som kund behöver göra för att ha fortsatt access till ditt förråd i samband med att låssystemen uppdateras.

Uppdateringen kommer att ske i två omgångar.

  • Omgång 1: anläggningens entrélås uppdateras till ett appstyrt system. Klicka här om du vill läsa mer.
  • Omgång 2: ditt förråd utrustas med samma appstyrda system. Mer information när ditt specifika förråd. Klicka här om du vill läsa mer.

Givetvis behåller du ditt specifika förråd och pris enligt avtal även efter namnförändringen.

For english version, click here.

Välkommen till framtidens förråd!

Detta behöver du som kund göra

Steg 1: verifiera uppgifter

Inom kort kommer din anläggning att få nytt låssystem. När det är klart kommer du få ett mail med en länk där du loggar in med BankID och verifierar dina kontakt- och betaluppgifter.

Steg 2: ladda ner nya access-appen

Efter att du har genomfört steg 1 laddar du ner den nya access-appen här. Genom att ange ditt telefonnummer i appen aktiverar du ditt konto och får access till förrådsanläggningen.

Steg 3: välkommen till anläggningen

Nu får du access till din förrådsanläggning genom appen Green Storage Access by Nokê. Glöm inte att slå på bluetooth i telefonen nästa gång du besöker anläggningen för att kunna använda appen.

Steg 1: vi byter anläggningens entrésystem

Inom kort kommer vi påbörja att byta ut låssystemet till din förrådsanläggnings entrésystem. Du får ett mail med information när detta sker och vad du som kund behöver göra för att kunna komma in i förrådsanläggningen.

Det nya entrésystemet kommer att öppnas via en app. Det innebär att du vid besök på förrådsanläggningen behöver ha med dig din telefon. Du behöver ha laddat ner vår app och ha bluetooth påslagen.

För att få access till appen behöver du genomföra verifiering av dina uppgifter enligt steg 1 längre upp på denna sida.

Steg 2: vi byter ditt förråds lås

Vid ett senare tillfälle efter att anläggningens entrélås har uppdaterats kommer vi att genomföra låsbyte på alla förråd. Ditt förrådslås kommer att bytas ut mot ett digitalt lås som öppnas med en app. Samma app som till entrédörren. Du som kund behöver ej närvara vid låsbytet. Bytet genomförs av två behöriga tekniker och filmas för din trygghet.

BILD APPEN

LÅSBILD

Behöver jag BankID för att kunna hyra förråd?

Ja. Du behöver ha BankID för at kunna behålla ditt förråd och följa med i övergången till Green Storage.

Behöver jag en smartphone för att kunna hyra förråd?

Ja. Du behöver en smartphone för att få tillgång till ditt förråd. Accesskoder och nycklar ersätts av Appen så det nu blir ännu enklare att hyra förråd.

Hur betalar jag hyran?

Hyran betalas via det betalkort som du har registrerat. Vänligen tillgodose att kortet fungerar, är öppet för internetköp och att det finns täckning mellan den 25:e i innevarande månad till den 1:a varje månad. Du kan även betala dina obetalda fakturor via Mina sidor under fliken Fakturor.

English version

The storage companies Green Storage and 24Storage merge. Since the turn of the year 2021/2022, the companies Green Storage and 24Storage are owned by the same main owners. The Group has decided that from 2023 the joint brand will become Green Storage.