Green Storage och 24Storage går samman

Nu blir vardagen med förråd ännu smartare!

Sedan årsskiftet 2021/2022 ägs företagen Green Storage och 24Storage av samma huvudägare. Koncernen har beslutat att det gemensamma varumärket från och med 2023 kommer att vara Green Storage. Alla förrådsanläggningar kommer moderniseras, uppdateras med Green Storage skyltar och bland annat utrustas med smarta digitala lås som förenklar vardagen med förråd för dig som kund.

Nedan beskriver vi vad du som kund behöver göra för att ha fortsatt access till ditt förråd i samband med att låssystemen uppdateras.

Uppdateringen kommer att ske i två omgångar.

  • Omgång 1: anläggningens entrélås har uppdateras till ett appstyrt system. Klicka här om du vill läsa mer om låssystemet och tillvägagångssätt.
  • Omgång 2: ditt förråd utrustas med samma appstyrda låssystem i början av 2023. Mer information om när ditt specifika förrådslås uppdateras kommer i god tid innan det sker. Klicka här om du vill läsa mer om låssystemet och tillvägagångssätt redan nu.

Givetvis behåller du ditt specifika förråd och pris enligt avtal även efter namnförändringen.

For english version, click here.

Välkommen till framtidens förråd!

Detta behöver du som kund göra

Steg 1: verifiera uppgifter

Din anläggning har nu uppdaterats med nytt låssystem. När det är klart kommer du få ett mail med en länk där du loggar in med BankID och verifierar dina kontakt- och betaluppgifter.

Steg 2: ladda ner nya access-appen

Efter att du har genomfört steg 1 laddar du ner den nya access-appen här. Genom att ange ditt telefonnummer i appen aktiverar du ditt konto och får access till förrådsanläggningen.

Steg 3: välkommen till anläggningen

Nu får du access till din förrådsanläggning genom appen Green Storage Access by Nokê. Glöm inte att slå på bluetooth i telefonen nästa gång du besöker anläggningen för att kunna använda appen.

Skanna QR-koden för att verifiera dina uppgifter.

Omgång 1: vi byter anläggningens entrésystem

Din anläggning har nu uppdaterats med nytt låssystem. Du behöver nu verifiera dina uppgifter via det mail vi skickat till dig för att få tillgång till din anläggning.

Det nya entrésystemet öppnas via vår app. Det innebär att du vid besök på förrådsanläggningen behöver ha med dig din telefon. Du behöver ha laddat ner vår app och ha bluetooth påslagen.

För att få access till appen behöver du genomföra verifiering av dina uppgifter enligt steg 1 längre upp på denna sida.

Omgång 2: vi byter ditt förrådslås

Vid ett senare tillfälle efter att anläggningens entrélås har uppdaterats kommer vi att genomföra låsbyte på alla förråd. Ditt förrådslås kommer att bytas ut mot ett digitalt lås som öppnas med en app. Samma app som till entrédörren. Du som kund behöver ej närvara vid låsbytet. Bytet genomförs av två behöriga tekniker och filmas för din trygghet.

Behöver jag BankID för att kunna hyra förråd?

Ja. Du behöver ha BankID för att kunna behålla ditt förråd och följa med i övergången till Green Storage.

Behöver jag en smartphone för att kunna hyra förråd?

Ja. Du behöver en smartphone för att få tillgång till ditt förråd. Accesskoder och nycklar ersätts av Appen så det nu blir ännu enklare att hyra förråd.

Kan jag ge någon annan tillgång till mitt förråd?

Ja, du kan enkelt ge någon annan tillgång till ditt förråd. Det gör du i appen genom att trycka på "Dela åtkomst" i det högra övre hörnet. Du kan när du önskar, välja att ta bort denna användare under fliken Användare.