Golfstar tillsammans med 24Storage

Förråd och förvaring för dig som golfar

Vi har tillsammans med Golfstar tagit fram golfförrådet som inkluderar förvaring, bag cover och greenfee-voucher. Boka innan 2021-10-31!

Först till kvarn! De 24 första som bokar förråd får 20% rabatt på förrådshyran i 6 månader, ett gratis bag cover värde 500 kr och en greenfee-vocher hos GolfStar värde 500 kr, om du anger koden GOLFFORRADET20 när du bokar ditt förråd.

Koden är giltig till och med 2021-10-31 med reservation för slutförsäljning. Vi vet med erfarenhet att brist på förvaring kan uppstå vid olika tillfällen och inte minst när man ska flytta, renovera eller förvara golfklubborna. Här på hemsidan kan du enkelt boka ditt förråd helt utan bindningstid och få tillgång direkt till förrådet när du behöver det. Efter bokning postas bag cover och voucher till din adress du angivit i din bokning.

Villkor; erbjudandet gäller för nya kunder med reservation för slutförsäljning. Lås- och försäkringsavgift kan tillkomma. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Boka innan 2021-10-31. Greenfee-voucher gäller för säsongen 2021.

Hitta ditt golfförråd

Boka ditt golfförråd redan idag på någon av våra 26 förrådsanläggningar, passa på innan de tar slut!

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Hitta ditt förråd bland 27 anläggningar i hela Sverige

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet. Vi har 13 000 förråd på 27 förrådsanläggningar runt om i Sverige och du bokar enkelt ditt förråd här på hemsidan dygnet runt, 365 dagar om året.

Förvara mer än bara golfklubborna hos oss

Vi vill att hyra förråd ska vara enkelt och på dina villkor. Med en stor variation i förrådsstorlekar och olika förrådsanläggningar så är chansen stor att vi har ett förråd som passar dig. Förvara allt från golfklubbor till hela bohaget mellan flytt hos oss.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00