Golfstar & Golfresan on tour med 24Storage

Förråd och förvaring för dig som golfar

Vi har tillsammans med Golfstar och Golfresan on Tour tagit fram golfförrådet, ett perfekt förråd för utrustning eller säsongsförvaring till ett specialpris för dig som Golfstarmedlem eller tävlande i Golfresan on Tour. Boka innan 2022-10-31!

Först till kvarn! Säkra ditt golfförråd till 25% rabatt på förrådshyran i 6 månader, ang koden 24GOLFRESAN22 när du bokar ditt förråd här online.

Koden är giltig till och med 2022-10-31 med reservation för slutförsäljning. Vi vet med erfarenhet att brist på förvaring kan uppstå vid olika tillfällen och inte minst när man ska flytta, renovera eller förvara golfklubborna. Här på hemsidan kan du enkelt boka ditt förråd helt utan bindningstid och få tillgång direkt till förrådet när du behöver det.

Villkor; erbjudandet gäller för nya kunder med reservation för slutförsäljning. Lås- och försäkringsavgift kan tillkomma. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Boka innan 2022-10-31.

Hitta ditt golfförråd

Saknar du plats hemma för golfklubborna? Inga problem! Boka förråd hos och förvara golfklubborna och allt annat du inte har plats för hemma.

24Storage är HIO-partner 2022

24Storage är stolt HIO-partner på Golfresan on Tour för andra året i rad. Träffa oss på någon av landets 60 tävlingar i sommar och ta chansen att vinna ett eget golfförråd tillsammans med ett presentkort på 2400 kr för valfria golfprylar hos en utvald återförsäljare. Läs mer och hitta din lokala Golfresan on Tour här.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Hitta ditt förråd bland 27 anläggningar i hela Sverige

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet. Vi har 13 500 förråd på 27 förrådsanläggningar runt om i Sverige och du bokar enkelt ditt förråd här på hemsidan dygnet runt, 365 dagar om året.

Förvara mer än bara golfklubborna hos oss

Vi vill att hyra förråd ska vara enkelt och på dina villkor. Med en stor variation i förrådsstorlekar och olika förrådsanläggningar så är chansen stor att vi har ett förråd som passar dig. Förvara allt från golfklubbor till hela bohaget mellan flytt hos oss.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00