Hyra förråd i Hisings Backa

Välkommen till vår stora och moderna anläggning i Göteborg, strax intill E20 och E6:an i Hisings Backa. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Exportgatan 31,
422 46 Hisings-Backa

Öppettider 05:00 - 23:00
Godsmottagning via varusluss
Shop för köp av flyttmaterial
Gratis utlåning av släpvagnar

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Passa på! 50% rabatt i 2 mån på ALLA förråd

Dags att skaffa förråd? Just nu får du 50% rabatt på förrådshyran i två månader på alla förråd. Försäkringsavgift kan tillkomma. Gäller tom 31/10 på de två första månadshyrorna vid nytecknande av avtal och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning. Försäkring kan tillkomma.

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Hisings Backa ligger på Exportgatan 31 nära Tingstadsmotet och avfart 77 som du når via E6:an i både norr- och södergående riktning. Anläggningen ligger inte långt ifrån Möller Bil Göteborg och Scania.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Få hjälp med dina företagsleveranser

På 24Storage i Hisings Backa erbjuder vi godsmottagning via varusluss alla dagar. Vi tar hand om dina leveranser under tiden du jobbar och du får ett sms när vi mottagit din leverans. Du kan sen hämta ut den i varuslussen inom 48 h när det passar dig. Boka direkt via kundservice.

Köp ditt flyttmaterial på plats

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Hisings Backa

24Storage Hisings Backa ligger på Exportgatan 31 nära Tingstadsmotet och avfart 77 som du når via E6:an i både norr- och södergående riktning. Anläggningen är utrustad med larm och är videoövervakad dygnet runt, vilket gör det säkert och tryggt för både privatpersoner och företag att hyra förråd. 24Storage Hisings Backa erbjuder förvaring i olika storlekar som passar just dig och dina behov.

Våra minsta förråd mäter 1,5 m² och rymmer ca 25 flyttkartonger och i det största på 12 m² får du plats med upp till 190 kartonger. Alla förråden är välventilerade och optimerade för lagring. Anläggningen har öppet alla dagar mellan 05:00-23:00. Personal finns på plats mån-fre 09:00-17:00. Övrig tid finns kundservice där för dig.