Hyra förråd i Högsbo

Välkommen till vår nya anläggning i Högsbo! Du hittar oss nära Ica Maxi. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider. Hyr förråd helt enkelt

August Barks gata 9,
421 32 Västra Frölunda

Öppettider: 05:00 - 23:00
Företagsförråd med egen godssluss
Shop för köp av flyttmaterial

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Passa på! 50% rabatt i 2 mån på alla förråd

Dags att skaffa förråd? Just nu får du 50% rabatt på förrådshyran i två månader på alla förråd. Försäkringsavgift kan tillkomma. Gäller tom 31/10 på de två första månadshyrorna vid nytecknande av avtal och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning. Försäkring kan tillkomma.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Vi ligger bredvid köpcentrum 421. Hit tar du dig enkelt med bil då Söderleden går precis utanför med Sisjön på andra sidan.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Få hjälp med dina företagsleveranser

På 24Storage i Högsbo har vi speciellt framtagna företagsförråd med dubbla förrådsdörrar. Vilket gör att du får en personlig godssluss. Perfekt för att ta emot dina leveranser när du inte är på plats. Tjänsten kostar inget extra och du kan boka ditt förråd direkt här på hemsidan.

Köp ditt flyttmaterial på plats

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Högsbo

24Storage Högsbo hittar du i Västra Frölunda på August Barksgata 9. Vi ligger bredvid köpcentrum 421. Hit tar du dig enkelt med bil då Söderleden går precis utanför med Sisjön på andra sidan. Parkering finns i anslutning till förrådsanläggningen, vilket gör in- och avlastning enkel. 24Storage Högsbo erbjuder förråd i storlekarna 1–30 m² för att passa just ditt behov, oavsett om du vill hyra förråd som privatperson eller företag. Vi har ingen bindningstid så du bestämmer helt själv hur länge du vill hyra ditt förråd.

Våra förråd är videoövervakade dygnet runt och samtliga förråd är insynsskyddade. Du får en personlig accesskod för att komma in på anläggningens område. Boka enkelt på hemsidan eller hör av dig till vår kundservice för att få hjälp att hitta ett förråd som passar just dig.