Hyra förråd i Mölndal

28/10 öppnar vi upp dörrarna till vår nya anläggning i Mölndal. Du hittar oss mitt i centrala Mölndal bara ett par minuter från Mölndals Galleria. Ta del av vårt fantastiska öppningserbjudande och förhandsboka redan idag här på siten. Kampanjpriset gäller dina sex första hyresmånader, därefter ordinarie pris. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider. Hyr förråd helt enkelt.

Södra Ågatan 18A,
431 35 Mölndal

Öppnar 28:e oktober 2021.
Öppettider efter öppningsdatum 05-23

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Mölndalsdeal! Alla förråd 499 kr/mån - Passa på, gäller begränsat antal förråd

Den 28/10 öppnar vi i Mölndal! Förhandsboka idag till otroliga 499 kr/mån. Kampanjpriset gäller de första 6 hyresmånaderna, därefter ordinarie pris.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Snart öppnar vi upp dörrarna till vår nya anläggning i Mölndal. Du hittar oss mitt i centrala Mölndal bara ett par minuter från Gallerian. Vi ligger mittemot sjukhuset, granne med Kakelpalatzet och har Kungsbackaleden, E6:an, som går precis utanför.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Få hjälp med dina företagsleveranser

På 24Storage erbjuder vi godsmottagning då vi tar hand om dina leveranser under tiden du jobbar. På 24Storage i Mölndal har vi en godssluss där leverantören kan ställa in godset och du kan hämta det när det passar dig. Boka direkt via kundservice.

Köp ditt flyttmaterial på plats

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Mölndal  

24Storage Mölndal hittar du i centrala Mölndal på Södra Ågatan 18A mittemot Mölndals sjukhus och granne med Kakelpalatzet. Med bil tar bara ett par minuter från Gallerian och Kungsbackaleden, E6:an, går precis utanför förrådsanläggningen. Parkering finns i anslutning, vilket gör in- och avlastning enkel. 24Storage Mölndal erbjuder förråd i storlekarna 1–30 m² för att passa just ditt behov, oavsett om du vill hyra förråd som privatperson eller företag. Vi har ingen bindningstid så du bestämmer helt själv hur länge du vill hyra ditt förråd.

Våra förråd är videoövervakade dygnet runt och samtliga förråd är insynsskyddade. Du får en personlig accesskod för att komma in på anläggningens område. Boka enkelt på hemsidan eller hör av dig till vår kundservice för att få hjälp att hitta ett förråd som passar just dig.