Hyra förråd i Kungsbacka Varla

Välkommen till vår anläggning Varla i Kungsbacka, en av våra två centrala anläggningar i Kungsbacka. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Magasinsgatan 12,
434 37 Kungsbacka

Öppettider 05:00 - 23:00

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Höstdeal! Just nu får du 2,25kvm och 3kvm för endast 899 kr/mån

Kampanjen pågår fram till 31/10. Kampanjpriset gäller i 6 mån vid nytecknande av avtal och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning. Försäkring kan tillkomma.

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Varla ligger på Magasinsgatan 12 med XL-Bygg, Ahlsell och Hede Outlet som grannar. Du hittar även vår andra anläggning i Hede på promenadavstånd från Varla.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Populära förråd med bilaccess

På 24Storage i Kungsbacka Varla finns det flera förråd som har bilaccess. Förråd med bilaccess är förråd som du når på utsidan av byggnaden och kan lasta direkt från bilen till förrådet, vilket är uppskattat av många av våra kunder. Speciellt bland våra företagskunder.

Flera förråd i Kungsbacka Hede

Bara 5 minuter med bil från 24Storage Kungsbacka Varla hittar du vår andra anläggning, Kungsbacka Hede. Här finns ytterligare förråd och även butik för köp av flyttmaterial och gratis utlåning av släp via vår samarbetspartner Freetrailer.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Kungsbacka Varla

24Storage Varla ligger på Magasinsgatan 12 med XL-Bygg, Ahlsell och Hede Outlet som grannar. På anläggningen i Varla hittar du lager och förvaringsutrymmen i storlekar från 1 m² upp till 15 m² och du hyr alltid ditt förrådsutrymme helt utan bindningstid, vilket gör att du alltid kan anpassa ditt utrymme efter dina egna förvaringsbehov. Att hyra förvaring ska alltid kännas säkert och tryggt för dig som kund. Därför är anläggningen utrustad med larm och realtids videoövervakning samt en videokiosk där du enkelt kan komma i kontakt med våran kundtjänst om du frågor eller funderingar.

Anläggningen hart öppet 05-23 för dig som kund så du när som helst under dessa tider kan komma åt ditt förråd. Boka enkelt direkt på hemsidan eller hör av dig till kundtjänst för att få hjälp att hitta ett förråd som passar just dig. Du hittar även vår andra anläggning i Hede på promenadavstånd.