Hyra förråd i Malmö Hyllie

Välkommen till vår anläggning i Hyllie, centralt placerad med gångavstånd från både Emporia och IKEA. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Axel Danielssons väg 277,
215 82 Malmö

Öppettider 05:00 - 23:00

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Beräkna hur stort förråd du behöver

Välj de saker du ska förvara eller ange ditt hem i kvadratmeter och få förslag på lämplig förrådsstorlek.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Anläggningen ligger på Axel Danielssons väg 277 i stadsdelen Hyllie. Du har gångavstånd från köpcentrumet Emporia och Hyllie station, dit du enkelt kan ta dig från centrala Malmö med antingen tåg eller buss samtidigt som närheten till E20, Trelleborgsvägen och inre Ringvägen gör anläggningen lättåtkomlig med bil.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Hyr släp kostnadsfritt i Hyllie

Via vår samarbetspartner Freetrailer kan du kostnadsfritt låna släp. Reservera släpvagn för 29 kr eller låna den direkt, utan reservation, gratis. På 24Storage i Malmö, Hyllie finns två stycken släpvagnar som du kan låna.

Hitta ditt förråd bland 27 anläggningar i hela Sverige

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet. Vi har 13 500 förråd på 27 förrådsanläggningar runt om i Sverige och du bokar enkelt ditt förråd här på hemsidan dygnet runt, 365 dagar om året.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Malmö Hyllie

24Storage Hyllie är vår andra förrådsanläggning i Malmöregionen och ligger på Axel Danielssons väg 277 i stadsdelen Hyllie. Anläggningen ligger på gångavstånd från köpcentrumet Emporia och Hyllie station, dit du enkelt kan ta dig från centrala Malmö med antingen tåg eller buss. Närheten till E20, Trelleborgsvägen och inre Ringvägen gör det också enkelt att ta sig med bil till anläggningen oavsett vilket håll du kommer ifrån. 24Storage Hyllie har också egen kundparkering i direkt anslutning till anläggningen, vilket gör in- och avlastning enkel. Storlekarna på våra förråd varierar för att passa just ditt behov när det kommer till förvaring och du hyr alltid ditt förråd utan bindningstid för att du enkelt ska kunna byta storlek om du skulle behöva.

För att erbjuda en så säker och trygg magasinering som möjligt är 24Storage i Hyllie utrustad med realtids videoövervakning dygnet runt och samtliga förråd har ett unikt lås som bara du har tillgång till. Anläggningen håller såklart öppet dygnet runt för dig som är kund och är även utrustad med en videokiosk där du enkelt via videosamtal kan höra av dig till kundservice för att få hjälp med dina frågor eller få hjälp med att hyra förråd. Vår första förrådsanläggning 24Storage Lundavägen hittar du i stadsdelen Kirseberg.