Hyra förråd i Malmö Lundavägen

Välkommen till vår stora och moderna anläggning på Lundavägen, centralt i norra Malmö och strax intill Stockholmsvägen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Lundavägen 54,
212 25 Malmö

Öppettider 05:00 - 23:00
Shop för köp av flyttmaterial

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Beräkna hur stort förråd du behöver

Välj de saker du ska förvara eller ange ditt hem i kvadratmeter och få förslag på lämplig förrådsstorlek.

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Malmö ligger på Lundavägen 54 i den centrala stadsdelen Kirseberg. Anläggningen ligger på gångavstånd från shoppinggallerian Entré och i direkt anslutning till Stockholmsvägen.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Behöver du hjälp med flytt och transport?

Ta hjälp av transportpartner i Malmö. Exempelvis ett förråd på 1 kvm, eller ca 15 flyttkartonger, bär och transporterar vi enkelt åt dig mellan hemmet och förrådet för endast 950kr (efter RUT-avdrag).

Handla flyttmaterial på 24Storage på Lundavägen i Malmö

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Malmö centrum

24Storage Lundavägen hittar du i den centrala stadsdelen Kirseberg. Anläggningen ligger på gångavstånd från shoppinggallerian Entré och i direkt anslutning till Stockholmsvägen, vilket gör det enkelt för dig att ta dig till ditt förråd både till fots eller med bil.

Våra förråd på 24storage Malmö Lundavägen finns tillgängliga att hyra i flera olika storlekar från 1,5 m² till 21 m². Samtliga förråd är isolerade och utrustade med unika lås som bara du har nyckel till.

Anläggningen har även realtids videoövervakning och brandlarm för att garantera en säker och trygg magasinering. 24Storage Lundavägen har öppet 05:00-23:00 för att du ska kunna komma och gå till ditt förråd som du själv vill. Våran andra förrådsanläggning i Malmö ligger i Hyllie.