Hyra förråd i Malmö Lundavägen

Välkommen till vår stora och moderna anläggning på Lundavägen, centralt i norra Malmö och strax intill Stockholmsvägen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Lundavägen 54,
212 25 Malmö

Öppettider 05:00 - 23:00
Shop för köp av flyttmaterial

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Passa på! Just nu 50% rabatt i två månader

Låt bastun vara en bastu. Boka enkelt online. Tryggt, nära och utan bindningstid. Just nu 50% på förrådshyran. Gäller i 2 månader på utvalda anläggningar och förråd. Försäkring tillkommer.

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Malmö ligger på Lundavägen 54 i den centrala stadsdelen Kirseberg. Anläggningen ligger på gångavstånd från shoppinggallerian Entré och i direkt anslutning till Stockholmsvägen.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Hitta ditt förråd bland 27 anläggningar i hela Sverige

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet. Vi har 13 500 förråd på 27 förrådsanläggningar runt om i Sverige och du bokar enkelt ditt förråd här på hemsidan dygnet runt, 365 dagar om året.

Handla flyttmaterial på 24Storage på Lundavägen i Malmö

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Malmö centrum

24Storage Lundavägen hittar du i den centrala stadsdelen Kirseberg. Anläggningen ligger på gångavstånd från shoppinggallerian Entré och i direkt anslutning till Stockholmsvägen, vilket gör det enkelt för dig att ta dig till ditt förråd både till fots eller med bil.

Våra förråd på 24storage Malmö Lundavägen finns tillgängliga att hyra i flera olika storlekar från 1,5 m² till 21 m². Samtliga förråd är isolerade och utrustade med unika lås som bara du har nyckel till.

Anläggningen har även realtids videoövervakning och brandlarm för att garantera en säker och trygg magasinering. 24Storage Lundavägen har öppet dygnet runt för att du ska kunna komma och gå till ditt förråd som du själv vill. Våran andra förrådsanläggning i Malmö ligger i Hyllie.