Hyra förråd i Malmö

Välkommen till vår stora och moderna anläggning på Lundavägen, centralt i norra Malmö och strax intill Stockholmsvägen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Lundavägen 54,
212 25 Malmö

Öppet dygnet runt

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Malmö ligger på Lundavägen 54 i den centrala stadsdelen Kirseberg. Anläggningen ligger på gångavstånd från shoppinggallerian Entré och i direkt anslutning till Stockholmsvägen.

Om anläggningen

24Storage Lundavägen hittar du i den centrala stadsdelen Kirseberg. Anläggningen ligger på gångavstånd från shoppinggallerian Entré och i direkt anslutning till Stockholmsvägen, vilket gör det enkelt för dig att ta dig till ditt förråd både till fots eller med bil.

Våra förråd på 24storage Malmö Lundavägen finns tillgängliga att hyra i flera olika storlekar från 1,5 m² till 21 m². Samtliga förråd är isolerade och utrustade med unika lås som bara du har nyckel till.

Anläggningen har även realtids videoövervakning och brandlarm för att garantera en säker och trygg magasinering. 24Storage Lundavägen har öppet dygnet runt för att du ska kunna komma och gå till ditt förråd som du själv vill. Våran andra förrådsanläggning i Malmö ligger i Hyllie.