Hyra förråd i Alvik

Välkommen till vår nybyggda anläggning i Alvik, endast ett stenkast från Alviks torg. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Drottningholmsvägen 195,
167 53 Bromma

Öppet dygnet runt

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

Anläggningen ligger på Drottningholmsvägen 195 mittemellan tunnelbanestationerna Alvik och Stora Mossen. Du tar dig enkelt dit oavsett om du tar bil, buss eller tunnelbana. Parkeringsmöjligheter finns och i nära anslutning till lokalen.

Om anläggningen

Magasinering i Alvik

24Storage i Alvik öppnade i november 2018 och ligger granne med Bilia på Drottningholmsvägen 195 mittemellan tunnelbanestationerna Alvik och Stora Mossen. Närheten till kommunala färdmedel och till Drottningholmsvägen gör detta till en anläggning som är enkel att ta sig till oavsett om du kommer med tunnelbana eller bil och är perfekt för dig som bor i Västerort och vill hyra förråd. Parkeringsmöjligheter finns också i nära anslutning till lokalen. Anläggningen har tre våningsplan som tillsammans rymmer cirka 500 förråd.

Givetvis så slipper du bära alla dina saker upp och ner för massvis av trappor då du enkelt når alla våningar och förråd via hiss. Storlekarna på våra förråd varierar från 1 m2 upp till 15 m2 för att passa just ditt behov när det kommer till förvaring och du hyr alltid ditt förråd utan bindningstid för att du enkelt ska kunna byta storlek om du skulle behöva.

För att erbjuda en så säker och trygg magasinering som möjligt är 24Storage i Alvik utrustad med realtids videoövervakning dygnet runt och samtliga förråd har ett unikt lås som bara du har tillgång till. Anläggningen håller såklart öppet dygnet runt för dig som är kund och är även utrustad med en videokiosk där du enkelt via videosamtal kan höra av dig till vår kundservice för att få hjälp med dina frågor eller få hjälp med att hyra förråd.