Hyra förråd i Bromma Karlsbodavägen

Välkommen till vår anläggning i Ulvsunda, endast ett stenkast från Bromma flygplats och Bromma Blocks. Vill du boka förråd i Bromma Karlsbodavägen? Kontakta kundservice så hjälper vi dig vidare!

Karlsbodavägen 2-4,
168 67 Bromma

Vardagar 07:00 - 20:00
Helger 09:00 - 17:00

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage i Bromma ligger på Karlsbodavägen 2. Vi finns i samma byggnad som f.d K-Rauta Byggvaruhus i Bromma, i direkt anslutning till E18.

24Storage på Karlsbodavägen består av cirka 200 förråd. Vi finns i samma byggnad som f.d K-Rauta Byggvaruhus i Bromma, i direkt anslutning till E18. Parkeringsplatser för enkel in- och utlastning finns lokaliserade precis vid byggnaden. Naturligtvis kan du även låna en lastvagn när du flyttar in i ditt förråd. Alla våra förråd på 24Storage Bromma Karlsbodavägen är isolerade, vilket innebär att de inte påverkas av temperatursvängningar.

Anläggningen har öppet från tidig morgon till sen kväll, för att du ska kunna ha ett så flexibelt tillträde till ditt förråd som möjligt. Tryggt, säkert och enkelt. Hos oss hyr du förråd så länge du själv önskar. Självklart kan du byta storlek på ditt förråd när som helst. Hos oss slipper du släpa dina saker upp och ner för våningar och krångla med hissar. Alla våra förråd är på markplan. På så vis blir det lätt att lasta in och ur bilen. Närområden: Västerort, Vällingby, Nockeby, Ekerö, Alvik, Spånga, Kista, Sundbyberg Tule, Sundbyberg Lilla Alby, Kungsholmen, Solna.