Hyra förråd i Farsta

Nu blir vardagen med förråd ännu smartare! Sedan årsskiftet 2021/2022 ägs företagen Green Storage och 24Storage av samma huvudägare och går nu samman under namnet Green Storage. Du kan redan nu förboka förråd i Farsta på Green Storage hemsida med inflytt från 01/12.

Perstorpsvägen 126-128,
123 63 Farsta

Under byggnation.
Öppnas slutet av 2022.
Preliminära öppettider 05:00-23:00.

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

24Storage blir Green Storage

Nu blir vardagen med förråd ännu smartare! Sedan årsskiftet 2021/2022 ägs företagen Green Storage och 24Storage av samma huvudägare och går nu samman under namnet Green Storage. Du kan redan nu förboka förråd i Farsta på Green Storage hemsida med inflytt från 01/12.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Vi ligger på Perstorpsvägen som går längst med Nynäsvägen (väg 73) och fungerar som en bullerbarriär för det nya bostadsområdet Klockelund Strand vid Drevviken.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Nya bostäder möjliggörs genom förråd

Farsta växer och det ska byggas nästan 500 nya lägenheter. 24Storage på Perstorpsvägen kommer fungera som en bullerbarriär och lokal service för de boende i området. Genom förrådsbyggnaden kan fler bostäder byggas i området.

Så här fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på vår hemsida.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Förråd och magasinering i Farsta

24Storage Farsta ligger på Perstorpsvägen som går längst med Nynäsvägen (väg 73) och fungerar som en bullerbarriär för det nya bostadsområdet Klockelund Strand vid Drevviken. Bara 7 min med bil från Farsta Centrum och endast stenkast ifrån Hökarängsbadet. Om du vill åka kommunalt kan du ta tunnelbanans gröna linje och kliva av vid Farsta Strand och promenera till 24Storage Farsta. Perfekt för dig som letar förvaring i södra Stockholm.


24Storage Farsta erbjuder förråd i storlekarna 1–30 m² för att passa just ditt behov, oavsett om du vill hyra förråd som privatperson eller företag. Vi har ingen bindningstid så du bestämmer helt själv hur länge du vill hyra ditt förråd.

Våra förråd är videoövervakade dygnet runt och samtliga förråd är insynsskyddade, och du har tillgång till ditt förråd 05-23. Du får en personlig accesskod för att komma in på anläggningens område. Boka enkelt på hemsidan eller hör av dig till vår kundservice för att få hjälp att hitta ett förråd som passar just dig.