Hyra förråd i Kallhäll

Välkommen till vår moderna anläggning i Kallhäll, belägen strax intill McDonalds och E18. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider. Hyr förråd helt enkelt.

Skarprättarvägen 30,
176 77 Järfälla

Öppet 05:00 - 23:00
Godsmottagning via varusluss
Shop för köp av flyttmaterial
Gratis utlåning av släpvagnar

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Passa på! 50% rabatt i 2 mån på alla förråd

Dags att skaffa förråd? Just nu får du 50% rabatt på förrådshyran i två månader på alla förråd. Försäkringsavgift kan tillkomma. Gäller tom 31/10 på de två första månadshyrorna vid nytecknande av avtal och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning. Försäkring kan tillkomma.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Anläggningen ligger på Skarprättarvägen 30 vid E18 och Kallhäll Villastad. För dig som inte har möjlighet att ta sig till anläggning med bil så går buss 560 dit och närmsta busshållplats heter McDonalds.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Godsmottagning på distans för företag i Kallhäll

Här har vi godsmottagning på distans. Det innebär att vi enkelt kan ta emot dina leveranser utan att fysiskt vara på plats mellan 08-19 alla vardagar. Fokusera på ditt arbete så tar vi hand om dina leveranser.

Låna släp kostnadsfritt på 24Storage Kallhäll

Via vår samarbetspartner Freetrailer kan du kostnadsfritt låna släp. Reservera släpvagn för 29 kr eller låna den direkt, utan reservation, gratis. På 24Storage i Kallhäll finns två stycken släpvagnar som du kan låna.

Så här fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt på vår hemsida.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Kallhäll stäket

24Storage Stäket i Kallhäll är vår första egendesignade och från grunden byggda anläggning med närmare 700 förråd för både privatpersoner och företag. Anläggningen ligger på Skarprättarvägen 30 vid E18 och Kallhäll Villastad. För dig som inte har möjlighet att ta sig till anläggning med bil så går buss 560 dit och närmaste busshållplats heter McDonalds.