Hyr förråd på Wargentinsgatan

Välkommen till vår centrala anläggning på Wargentinsgatan, mitt i Stockholms innerstad. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Wargentinsgatan 7,
112 29 Stockholm

Öppet: 06:00-22:00

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

Ett stenkast från Fridhemsplan på Wargentinsgatan 7 ligger 24Storage Kungsholmen. Anläggningen ligger en knapp kilometer från Fridhemsplan och S:t Eriksplan och i närområdet återfinns Kronobergsparken och Rådhuset. Anläggningen ligger nära Fleminggatan, Scheelegatan och Polhemsgatan.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Hyr förråd i hjärtat av innerstan

På Wargentinsgatan på populära Kungsholmen har vi vår mest centrala förrådsanläggning. I bottenplan i ett bostadshus finns lite mer än 100 förråd i olika storlekar. Allt för att du som innerstadsbo ska kunna få plats med dina saker.

Så här fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på vår hemsida.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Magasinering på Wargentinsgatan

24Storage Wargentinsgatan ligger en knapp kilometer från Fridhemsplan och S:t Eriksplan och i närområdet återfinns Kronobergsparken och Rådhuset. Anläggningen ligger nära Fleminggatan, Scheelegatan och Polhemsgatan.

Förråden låses med hänglås eller cylinderlås. 24Storage Kungsholmen är perfekt för dig som vill ha enkel åtkomst och kanske inte har bil. Tunnelbanans blåa och gröna linje ligger i närheten alternativt innerstadsbussar. Vi har flera anläggningar för magasinering i Stockholm så du kan utan problem hitta förråd nära dig.