Hyra förråd i Sundbyberg Lilla Alby

Välkommen till vår anläggning i Lilla Alby, en av våra två centrala anläggningar i Sundbyberg. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider. Öppettider anläggnning: 06:00 - 23:00

Albygatan 123,
172 63 Sundbyberg

06:00 - 23:00

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

Förrådsanläggningen ligger på Albygatan 123 precis mitt i mellan Sundbyberg Centrum och Solna Strand.

Om anläggningen

24Storage Lilla Alby är en anläggning som öppnade i maj 2018 och ligger på Albygatan 123 precis mitt i mellan Sundbyberg Centrum och Solna Strand. Anläggningen består av cirka 300 förråd i olika storlekar. Förråden finns på markplan och i anslutning till anläggningen finns det parkeringsplatser för enkel in- och utlastning. Naturligtvis kan du även låna en lastvagn när du flyttar in i ditt förråd. Alla våra förråd på 24Storage i Lilla Alby är isolerade, vilket innebär att de inte påverkas av temperatursvängningar.

Alla förråd har även stålväggar och egen dörr eller port. Förråden är insynsskyddade så att ingen obehörig kan se vad du förvarar och det är endast du själv som har nyckel till ditt unika lås. Anläggningen i Lilla Alby har öppet från tidig morgon till sen kväll, för att du ska kunna komma och gå till ditt förråd som du själv vill. Våran andra anläggning i området heter Sundbyberg Tule och ligger i närheten av Tuletorget och Duvbo.