Hyra förråd i Sundbyberg Lilla Alby

Välkommen till vår anläggning i Lilla Alby, en av våra två centrala anläggningar i Sundbyberg. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Albygatan 123,
172 63 Sundbyberg

06:00 - 23:00
Shop för köp av flyttmaterial

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Passa på! 50% rabatt i 2 mån på alla förråd

Dags att skaffa förråd? Just nu får du 50% rabatt på förrådshyran i två månader på alla förråd. Försäkringsavgift kan tillkomma. Gäller tom 31/10 på de två första månadshyrorna vid nytecknande av avtal och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning. Försäkring kan tillkomma.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Förrådsanläggningen ligger på Albygatan 123 precis mitt i mellan Sundbyberg Centrum och Solna Strand.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Köp flyttmaterial i Sundbyberg Lilla Alby

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på vår hemsida.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Magasinering i Sundbyberg Lilla Alby

24Storage Lilla Alby är en anläggning som öppnade i maj 2018 och ligger på Albygatan 123 precis mitt i mellan Sundbyberg Centrum och Solna Strand. Anläggningen består av cirka 300 förråd i olika storlekar. Förråden finns på markplan och i anslutning till anläggningen finns det parkeringsplatser för enkel in- och utlastning. Naturligtvis kan du även låna en lastvagn när du flyttar in i ditt förråd. Alla våra förråd på 24Storage i Lilla Alby är isolerade, vilket innebär att de inte påverkas av temperatursvängningar.

Alla förråd har även stålväggar och egen dörr eller port. Förråden är insynsskyddade så att ingen obehörig kan se vad du förvarar och det är endast du själv som har nyckel till ditt unika lås. Anläggningen i Lilla Alby har öppet från tidig morgon till sen kväll, för att du ska kunna komma och gå till ditt förråd som du själv vill. Våran andra anläggning i området heter Sundbyberg Tule och ligger i närheten av Tuletorget och Duvbo.

Ska du flytta och sälja din bostad? Ta då gärna hjälp av vår mäklarpartner på Mäklarhuset i Sundbyberg. De är proffs på Sundbybergs bostadsmarknad och guidar dig igenom hela processen.