Hyra förråd i Sundbyberg Tule

Välkommen till vår anläggning vid Tuletorget, en av våra två centrala anläggningar i Sundbyberg. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Skogsbacken 2,
172 41 Sundbyberg

Anläggning: 06:00-23:00

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

Anläggningen ligger på Skogsbacken 2, ett stenkast från Tuletorget och Sundbybergs Kyrka. I Närheten till både Sundbyberg, Duvbo och Gamla Råsunda.

Om anläggningen

Magasinering hos oss på 24torage vid Sundbyberg Tuletorget är så kallat self storage, vilket innebär en flexibel förvaringslösning utanför hemmet där du kan komma och gå som du själv önskar till ditt förråd. Anläggningen ligger på Skogsbacken 2, ett stenkast från Tuletorget och Sundbybergs Kyrka. Närheten till både Sundbyberg, Duvbo och Gamla Råsunda gör detta till det perfekta valet för magasinering.

För att du ska känna dig trygg och säker när du magasinerar dina ägodelar på 24Storage Sundbyberg Tule så är anläggningen utrustad med realtids videoövervakning dygnet runt och alla kunder har unika, personliga koder för att komma in till anläggningen.

Förråden är också klimatkontrollerade, vilket innebär att förråden håller rätt temperatur och luftfuktighet som är optimerat för magasinering. Anläggningen håller öppet måndag till söndag mellan 06.00 – 23.00 och under dessa tider kan du komma och gå till ditt förråd precis som du själv vill. Vår andra anläggning i Sundbyberg där du kan hyra förråd ligger i Lilla Alby.