Hyra förråd i Sundbyberg Tule

Välkommen till vår anläggning vid Tuletorget, en av våra två centrala anläggningar i Sundbyberg. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort . Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Skogsbacken 2,
172 41 Sundbyberg

Anläggning: 06:00-23:00

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Är storleken du söker slut - ställ dig i kö här

Är inte den storleken du söker ledig? Ställ dig i kö så återkommer vi så fort något blir ledigt.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Anläggningen ligger på Skogsbacken 2, ett stenkast från Tuletorget och Sundbybergs Kyrka. I Närheten till både Sundbyberg, Duvbo och Gamla Råsunda.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Enkel förvaring för dig i Sundbyberg

Precis vid Tuletorget i Sundbyberg finns 24Storage i källarplan på ett bostadshus. Här kan du enkelt förvara sådant du inte har plats med där hemma. Perfekt för dig som bor i Storskogen eller Näckrosen och behöver extra utrymme.

Så här fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på vår hemsida.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Magasinering i Sundbyberg Tuletorget

Magasinering hos oss på 24torage vid Sundbyberg Tuletorget är så kallat self storage, vilket innebär en flexibel förvaringslösning utanför hemmet där du kan komma och gå som du själv önskar till ditt förråd. Anläggningen ligger på Skogsbacken 2, ett stenkast från Tuletorget och Sundbybergs Kyrka. Närheten till både Sundbyberg, Duvbo och Gamla Råsunda gör detta till det perfekta valet för magasinering.

För att du ska känna dig trygg och säker när du magasinerar dina ägodelar på 24Storage Sundbyberg Tule så är anläggningen utrustad med realtids videoövervakning dygnet runt och alla kunder har unika, personliga koder för att komma in till anläggningen.

Förråden är också klimatkontrollerade, vilket innebär att förråden håller rätt temperatur och luftfuktighet som är optimerat för magasinering. Anläggningen håller öppet måndag till söndag mellan 06.00 - 23.00 och under dessa tider kan du komma och gå till ditt förråd precis som du själv vill. Vår andra anläggning i Sundbyberg där du kan hyra förråd ligger i Lilla Alby.

Ska du flytta och sälja din bostad? Ta då gärna hjälp av vår mäklarpartner på Mäklarhuset i Sundbyberg. De är proffs på Sundbybergs bostadsmarknad och guidar dig igenom hela processen.