Hyra förråd i Tumba

Välkommen till vår anläggning på Länsmansvägen i Tumba, centralt belägen strax intill Dalvägen/Huddingevägen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Länsmansvägen 13,
147 31 Tumba

Öppet dygnet runt

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

Anläggningen ligger i de centrala delarna av Tumba på Länsmansvägen 15, precis intill väg 226 (Huddingevägen/Dalvägen) och med Mekonomen Bilverkstad som granne på andra sidan vägen. Du har gångavstånd till Tumba Centrum och pendeltågsstationen.

Om anläggningen

Anläggningen ligger i de centrala delarna av Tumba på Länsmansvägen 15, precis intill väg 226 (Huddingevägen/Dalvägen) och med Mekonomen Bilverkstad som granne på andra sidan vägen. Med gångavstånd till Tumba Centrum och pendeltågsstationen samt närheten till Huddingevägen är det enkelt att ta sig till sitt förråd både med bil eller kommunalt. Anläggningen har också generöst med parkeringsmöjligheter, vilket gör in- och avlastning enklare. 24Storage Länsmansvägen erbjuder prisvärda förråd i olika storlekar från 1 m² upp till 12 m² och du hyr alltid ditt förråd helt utan bindningstid så du när som helst kan byta storlek.

Magasinering och förvaring hos 24Storage ska alltid vara säkert och tryggt. Därför är anläggningen skyddad med larm och videoövervakning i realtid dygnet runt. Alla förråd har även ett unikt lås som bara du har nyckel och tillgång till. Området runt anläggningen är inhägnat och kräver ett personligt passerkort för att ta sig in. Som kund hos oss kommer du och går till ditt förråd som du vill, då det är öppet dygnet runt. Skulle du behöva komma i kontakt med kundservice kan du enkelt göra det från anläggningens videokiosk. Där kan du få svar på dina frågor eller om du behöver hjälp att hyra förråd.