Hyra förråd i Västerås Kokillgatan

Välkommen till vår nybyggda anläggning i Västerås, ute i Bäckby granne med Plantagen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider. Hyr förråd helt enkelt.

Kokillgatan 5B,
721 33 Västerås

05:00 - 23:00
Godsmottagning via varusluss
Shop för köp av flyttmaterial
Gratis utlåning av släpvagnar

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Passa på! Just nu har vi förråd från 99 kr/mån

Nu har vi öppnat i Västerås! Passa på att boka. Just nu har vi riktigt grymma priser - förråd från 99 kr/mån. Du hittar oss ute i Bäckby på Kokillgatan 5B, granne med Plantagen.

Våra förråd och priser

Hitta hit

Du hittar oss i Bäckby på Kokillgatan 5B alldeles intill Plantagen. Med bil tar det ca 10 min från Västerås Centrum.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Hitta ditt förråd bland 27 anläggningar i hela Sverige

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet. Vi har 13 000 förråd på 27 förrådsanläggningar runt om i Sverige och du bokar enkelt ditt förråd här på hemsidan dygnet runt, 365 dagar om året.

Boka nu - Förråd och magasinering i Västerås

24Storage i Västerås finns till för alla Västeråsbor som behöver extra förvaring utanför hemmet eller företaget, på ett smidigt och enkelt sätt. Med lite mer än 500 förråd i storlekarna 1-30 kvm så är chansen stor att vi har ett förråd om passar dig och dina magasineringsbehov.

Så här fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Västerås

24Storage Västerås hittar du i Bäckby på Kokillgatan 5 precis intill trädgårdsbutiken Plantagen, och ligger granne med Mekonomen bilverkstad. Med bil tar det ca 10 min från Västerås Centrum och parkering finns i anslutning till förrådsanläggningen, vilket gör in- och avlastning enkel. 24Storage Västerås erbjuder förråd i storlekarna 1–30 m² för att passa just ditt behov, oavsett om du vill hyra förråd som privatperson eller företag. Vi har ingen bindningstid så du bestämmer helt själv hur länge du vill hyra ditt förråd.

Våra förråd är videoövervakade dygnet runt och samtliga förråd är insynsskyddade. Du får en personlig accesskod för att komma in på anläggningens område. Boka enkelt på hemsidan eller hör av dig till vår kundservice för att få hjälp att hitta ett förråd som passar just dig.