Hyra förråd i Borås Regementet

Välkommen till vår förrådsanläggning vid Borås Regementet, strax intill väg 40 och vid busshållplatsen Hållingsgatan. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider. Hyr förråd helt enkelt.

Göteborgsvägen 25,
504 35 Borås

Öppet dygnet runt

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Borås Regementet ligger på Göteborgsvägen 25 längs med riksväg 40 och i höjd med Ramnasjön samt med Däckia och GokartCity som närmaste grannar. Med bil hittar du lättast till anläggningen via avfart 8, Tullamotet och vidare in på Göteborgsvägen. Närmaste busshållplats heter Hållingsgatan och ligger ca 200 meter från anläggningen. Du kan åka med busslinje 5, 159 och 404 direkt från Borås resecentrum.

Om anläggningen

24Storage Regementet, som är vår andra förrådsanläggning i Borås-området, ligger på Göteborgsvägen 25 längs med riksväg 40 och i höjd med Ramnasjön samt med Däckia och GokartCity som närmaste grannar. Närheten till både de centrala delarna av Borås och den nya stadsdelen Regementsstaden, som håller på att växa fram, gör detta till det perfekta valet när det kommer till magasinering, oavsett om du behöver hyra förråd som privatperson eller företagare.

Med bil hittar man lättast till anläggningen via avfart 84 Tullamotet och vidare in på Göteborgsvägen. Närmaste busshållplats heter Hållingsgatan och ligger ca 200 meter från anläggningen. Du kan åka med busslinje 5, 159 och 404 direkt från Borås resecentrum. Goda parkeringsmöjligheter för dig som kund finns i direkt anslutning till förrådslokalen, vilket underlättar både in- och utlastning. Den nybyggda anläggningen på 3600 m² erbjuder 417 st förråd och förvaringsutrymmen i varierande storlekar från 1,5 m² till 24 m² uppdelade på 3 våningsplan, som du enkelt når via hiss. Självklart finns det lastvagnar att låna, så att du slipper bära dina saker till och från förråden. För att du ska känna dig säker och trygg när du förvarar dina saker hos oss är anläggningen videoövervakad dygnet runt. Anläggningen är också låst och larmad så att bara du som kund har tillgång och kan komma och gå som du vill. Förråden låser man genom unika cylinderlås som bara du har nycklar till.

Genom vårt försäkringsskydd är du också helt skyddad ifall olyckan skulle vara framme. Alla våra förråd bokar du såklart helt utan bindningstid, så att du när som helst kan byta förråd i fall ditt förvaringsbehov ändras. Boka ett förråd enkelt här på hemsidan och betala smidigt med Swish, bankkort eller faktura. Är du osäker på vilken storlek som passar? Tveka inte på att höra av dig till vår kundtjänst, så hjälper vi dig. Vår andra anläggning i Borås hittar du vid Borås Tullen.