Hyra förråd i Borås Tullen

Välkommen till vår moderna anläggning i Borås, strax intill väg 40 och Göteborgsvägen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Teknikgatan 5,
504 62 Borås

Öppettider 05:00 - 23:00
Shop för köp av flyttmaterial

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Passa på! 50% rabatt i 2 mån på alla förråd

Dags att skaffa förråd? Just nu får du 50% rabatt på förrådshyran i två månader på alla förråd. Försäkringsavgift kan tillkomma. Gäller tom 31/10 på de två första månadshyrorna vid nytecknande av avtal och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning. Försäkring kan tillkomma.

Våra förråd och priser

Hitta hit

För att komma till oss med bil följer du Göteborgsvägen till rondellen vid Byttorp. Följ sedan skylten mot Västeråsens Industriområde. Kör tills du ser skylten 24Storage på vänster sida. Om du behöver hitta hit med buss så ligger hållplatsen Teknikgatan endast 20 meter från anläggningen.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Köp flyttmaterial på anläggningen

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Borås Tullen

24Storage Tullen, som är vår första anläggning i Borås, ligger på Teknikgatan 5 i området Tullen, bara ett stenkast från stadsdelen Byttorp. Närheten till både bostäder och företag gör anläggningen till ett utmärkt val när det kommer till förvaring och oavsett hur ditt behov ser ut har vi förrådslösningar som passar just dig.

För att komma till oss med bil följer du Göteborgsvägen till rondellen vid Byttorp. Följ sedan skylten mot Västeråsens Industriområde. Kör tills du ser skylten 24Storage på vänster sida. Om du behöver hitta hit med buss så ligger hållplatsen Teknikgatan endast 20 meter från anläggningen. 24Storage Tullen är också utrustad med realtids videoövervakning dygnet runt och samtliga förråd har ett unikt lås som bara du har tillgång till.

Anläggningen har öppet 05-23 för dig som är kund och är även utrustad med en videokiosk där du enkelt via videosamtal kan höra av dig till kundservice för att få hjälp med dina frågor eller få hjälp med att hyra förråd.