Hyra förråd i Borås Tullen

Välkommen till vår moderna anläggning i Borås, strax intill väg 40 och Göteborgsvägen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Teknikgatan 5,
504 62 Borås

Öppet dygnet runt

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

För att komma till oss med bil följer du Göteborgsvägen till rondellen vid Byttorp. Följ sedan skylten mot Västeråsens Industriområde. Kör tills du ser skylten 24Storage på vänster sida. Om du behöver hitta hit med buss så ligger hållplatsen Teknikgatan endast 20 meter från anläggningen.

Om anläggningen

24Storage Tullen, som är vår första anläggning i Borås, ligger på Teknikgatan 5 i området Tullen, bara ett stenkast från stadsdelen Byttorp. Närheten till både bostäder och företag gör anläggningen till ett utmärkt val när det kommer till förvaring och oavsett hur ditt behov ser ut har vi förrådslösningar som passar just dig.

För att komma till oss med bil följer du Göteborgsvägen till rondellen vid Byttorp. Följ sedan skylten mot Västeråsens Industriområde. Kör tills du ser skylten 24Storage på vänster sida. Om du behöver hitta hit med buss så ligger hållplatsen Teknikgatan endast 20 meter från anläggningen. 24Storage Tullen är också utrustad med realtids videoövervakning dygnet runt och samtliga förråd har ett unikt lås som bara du har tillgång till.

Anläggningen håller såklart öppet dygnet runt för dig som är kund och är även utrustad med en videokiosk där du enkelt via videosamtal kan höra av dig till kundservice för att få hjälp med dina frågor eller få hjälp med att hyra förråd.