Hyra förråd i Trollhättan Betongvägen

Välkommen till vår stora och moderna anläggning i Trollhättan, strax intill väg 44 och trafikplats Stallbacka. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Betongvägen 13,
461 38 Trollhättan

Öppettider 05:00 - 23:00
Godsmottagning mån & fre 9-17
Shop för köp av flyttmaterial

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Höstdeal! Just nu har vi grymma priser på utvalda förråd

Kampanjen innefattar: 1kvm, 1,5kvm, 3kvm, 4,5kvm och pågår fram till 31/10. Kampanjpriset gäller i 6 mån vid nytecknande av avtal och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning. Försäkring kan tillkomma.

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage i Trollhättan ligger precis intill väg 44 och trafikplats Stallbacka, vilket gör det smidigt även för dig som bor i Vänersborg att ta sig till anläggningen.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Godsmottagning för dina leveranser

Vi tar hand om dina företagsleveranser. På 24Storage i Trollhättan har vi godsmottagning måndagar och fredagar mellan 10-18. Personal på plats tar emot dina leveranser och ställer in dem direkt i ditt förråd. Tjänsten kostar 200 kr/leverans och du bokar direkt via kundservice.

Köp flyttmaterial på anläggningen

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på vår hemsida.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Trollhättan

24Storage Betongvägen ligger precis intill väg 44 och trafikplats Stallbacka, vilket gör det smidigt även för dig som bor i Vänersborg att ta sig till lokalen. Anläggningen erbjuder bra parkeringsmöjligheter och många av våra förråd har bilaccess som gör in- och avlastning enkel.

För att erbjuda en säker och trygg magasinering har 24Storage kameraövervakning dygnet runt och du behöver en personlig accesskod för att komma in på det inhängnade området. Du kan även köpa flyttmaterial på faktura i vår shop på anläggningen. Är du osäker på vilken storlek du behöver? Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig med att boka en visning eller kan rekomendera en lämplig storlek.