Hyra förråd i Trollhättan

Välkommen till vår stora och moderna anläggning i Trollhättan, strax intill väg 44 och trafikplats Stallbacka. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Betongvägen 13,
461 38 Trollhättan

Öppet dygnet runt

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage i Trollhättan ligger precis intill väg 44 och trafikplats Stallbacka, vilket gör det smidigt även för dig som bor i Vänersborg att ta sig till anläggningen.

Om anläggningen

24Storage Betongvägen ligger precis intill väg 44 och trafikplats Stallbacka, vilket gör det smidigt även för dig som bor i Vänersborg att ta sig till lokalen. Anläggningen erbjuder bra parkeringsmöjligheter och många av våra förråd har bilaccess som gör in- och avlastning enkel.

För att erbjuda en säker och trygg magasinering har 24Storage kameraövervakning dygnet runt och du behöver en personlig accesskod för att komma in på det inhängnade området. Du kan även köpa flyttmaterial på faktura i vår shop på anläggningen. Är du osäker på vilken storlek du behöver? Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig med att boka en visning eller kan rekomendera en lämplig storlek.