Hyra förråd i Uddevalla Kirpen

Välkommen till vår moderna anläggning i Uddevalla, strax intill väg 44 i området Kirpen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med kreditkort. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Schillers Väg 1,
451 55 Uddevalla

Öppettider 05:00 - 23:00
Godsmottagning via varusluss
Shop för köp av flyttmaterial

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Höstdeal! Just nu får du 2,25kvm och 3kvm för endast 499 kr/mån

Kampanjen pågår fram till 31/10. Kampanjpriset gäller i 6 mån vid nytecknande av avtal och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Med reservation för slutförsäljning. Försäkring kan tillkomma.

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Kirpen ligger på Schillers väg 1 i området Kirpen. Anläggningen är enkel att ta sig till med bil och vill du åka kommunalt finns busshållplatsen Östra Kurö nära, dit buss nummer 6 från centrala Uddevalla tar dig.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Vi tar hand om dina företagsleveranser

På 24Storage i Uddevalla har vi en special designad godssluss för att ta emot dina leveranser när du inte är på plats. Din leverantör får en egen kod till slussen och lämnar ditt gods i godsslussen. Du kan sedan komma när det passar dig för att hämta din leverans. Tjänsten kostar 320 SEK/mån och du bokar via kundservice.

Handla flyttmaterial på 24Storage Uddevalla

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Uddevalla

24Storage Kirpen ligger på Schillers väg 1 i området Kirpen. Anläggningen är enkel att ta sig till med bil och vill du åka kommunalt finns busshållplatsen Östra Kurö nära, dit buss nummer 6 från centrala Uddevalla tar dig. Att hyra förråd från 24Storage ska alltid vara säkert och tryggt. Därför är anläggningen larmad och videoövervakad dygnet runt och våra förråd är utrustade med unika cylinderlås som bara du har nyckel och tillgång till.

Våra förråd finns tillgängliga att hyra i flera olika storlekar från 1,5 m² upp till 33 m² och många av förråden har bilaccess för enkel in- och avlastning. 24Storage i Kirpen har öppet 05-23 för att du ska kunna komma och gå till ditt förråd som du själv vill.