Hyra förråd i Uddevalla Kirpen

Välkommen till vår moderna anläggning i Uddevalla, strax intill väg 44 i området Kirpen. Boka enkelt när du hittat ett förråd som passar dig och betala smidigt med faktura och BankID-signering, kreditkort eller Swish. Flytta sedan in, personlig accesskod skickar vi till din e-mail. Vid frågor finns vår kundservice redo under branschens mest generösa öppettider.

Schillers Väg 1,
451 55 Uddevalla

Öppet dygnet runt
Godsmottagning via varusluss
Shop för köp av flyttmaterial

Support
Vardagar 8:00-20:00
Helger: 10:00 - 16:00
020-670 670

Våra förråd och priser

Hitta hit

24Storage Kirpen ligger på Schillers väg 1 i området Kirpen. Anläggningen är enkel att ta sig till med bil och vill du åka kommunalt finns busshållplatsen Östra Kurö nära, dit buss nummer 6 från centrala Uddevalla tar dig.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Vi tar hand om dina företagsleveranser

På 24Storage i Uddevalla har vi en special designad godssluss för att ta emot dina leveranser när du inte är på plats. Din leverantör får en egen kod till slussen och lämnar ditt gods i godsslussen. Du kan sedan komma när det passar dig för att hämta din leverans. Tjänsten kostar 320 SEK/mån och du bokar via kundservice.

Handla flyttmaterial på 24Storage Uddevalla

Vi har ett stort utbud av olika flytt- och packmaterial som du enkelt kan köpa på plats. Du väljer vad för flyttmaterial du vill köpa och kundservice öppnar dörren till shopen. Du kommer efter ditt köp att bli fakturerad en separat faktura för köpet av flyttmaterial. Glöm inte att ta med ditt ID-kort.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer

Magasinering i Uddevalla

24Storage Kirpen ligger på Schillers väg 1 i området Kirpen. Anläggningen är enkel att ta sig till med bil och vill du åka kommunalt finns busshållplatsen Östra Kurö nära, dit buss nummer 6 från centrala Uddevalla tar dig. Att hyra förråd från 24Storage ska alltid vara säkert och tryggt. Därför är anläggningen larmad och videoövervakad dygnet runt och våra förråd är utrustade med unika cylinderlås som bara du har nyckel och tillgång till.

Våra förråd finns tillgängliga att hyra i flera olika storlekar från 1,5 m² upp till 33 m² och många av förråden har bilaccess för enkel in- och avlastning. 24Storage i Kirpen håller också öppet dygnet runt för att du ska kunna komma och gå till ditt förråd som du själv vill.