HYR ETT LAGERHOTELL

Vi har inte alltid plats för alla våra ägodelar i våra hem, heller inte för alla pärmar på kontoret eller så ska vi helt plötsligt flytta utomlands och behöver förvara våra ägodelar någonstans under en tid. Oavsett hur ditt behov ser ut kan vi hjälpa dig att underlätta vardagen genom att erbjuda förråd i flera olika storlekar på vårt lagerhotell. Du har möjlighet att komma förbi det lagerhotell som passar dig bäst geografiskt för en överblick på de olika förråden.

LAGERHOTELL NÄRA DIG

Våra lagerhotell finns på de större orterna i landet samt uppdelat på mellanstora till mindre orter för att vara så tillgängliga som möjligt, oavsett var man bor. Man kan fritt välja att boka ett förråd direkt över telefon alt per mail eller boka in en rundvisning på ett av våra lagerhotell för att få ett så bra hum som möjligt kring vad som finns att tillgå. Det ger dig en bra överblick för vad exakt det är du behöver, de olika storlekarna på förråden gör att vi har förråd som passar efter alla behov. När man väljer att hyra förråd hos oss binder man inte upp sig till någon specifik tidsperiod, det enda du behöver göra är att meddela oss att du önskar att flytta ut senast den 15e aktuell månad. Önskar du ett större eller mindre förråd kan du byta när som helst, så länge den önskade storleken finns tillgänglig.

SÄKERT OCH ENKELT LAGERHOTELL

Alla våra lagerhotell är inhägnade med staket och grindar som endast våra hyresgäster samt personal har tillgång till via passeringssystemet med passerkort. Utöver dygnet-runt videoövervakning har vi även vaktbolag knutna till alla våra lagerhotell. Förråden är helt insyns skyddade och du är den enda som har tillgång till nycklarna som går till det fabriksnya cylinderlåset du köper av oss vid incheckning. Så oavsett om du tänker förvara storseglet till båten, ett helt bohag eller din nya motorcykel som du är jätterädd om är våra rena och torra förråd med automatiskt brand- och inbrottslarm en optimal lösning för dig oavsett hur länge du avser att hyra ett förråd. Den första hyran betalar du på plats och därefter får du avier alternativt att hyran dras via autogiro. Så, dra inte ut på tiden, ring oss idag och flytta in så fort du skrivit ett hyresavtal med oss, tryggt och enkelt.

BOKA LAGERHOTELL

Vill du boka ett lagerhotell eller har ytterligare frågor? Vi finns alltid tillgängliga att besvara dina frågor.