VI SÖKER KUNDNÄRA BUTIKSSÄLJARE TILL VÅRA ANLÄGGNINGAR I STOCKHOLMSOMRÅDET

Har du ett sinne för affärer och tycker om att arbeta med försäljning? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi erbjuder förrådsförvaring till företag och privatpersoner och söker nu målmedvetna och flexibla personer för anläggningarna runt om i Stockholmsregionen. Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

I den här rollen kommer du att hjälpa kunder på plats i någon av bolagets anläggningar med uthyrning av förråd. Du kommer att visa förråd, ta emot bokade kunder samt spontankunder på plats. I din roll kommer du aktivt att arbeta med att sälja förråd efter bästa förmåga samt arbeta med merförsäljning av exempelvis flyttmaterial. Denna roll är en viktig pusselbit i lanseringen av varje ny anläggning för att säkerställa bolagets krav på service, försäljning samt system.

EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:

Ta emot både bokade och spontana kundbesök och komma till avslut i affären

  • Kontakta och följa upp prospekt som skall leda till försäljning
  • Vara företagets representant i det fysiska mötet och ge feedback till förbättringar samt utveckling av bolagets olika försäljningskanaler* Utföra tillsyn på bolagets fastigheter i syfte att skapa en god miljö för kundernas bästa
  • Träffa företag i området i syfte att marknadsföra och skapa prospekt

Tjänsten passar dig som trivs att arbeta med människor och som har ett bra affärssinne samt en hög servicenivå.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice och försäljning mot uppsatta mål sedan tidigare och vill bidra till att utveckla verksamheten i enlighet med bolagets affärsmål.

EFTERFRÅGADE KVALIFIKATIONER FÖR TJÄNSTEN:

  • Hög flexibilitet då man kommer att arbeta på olika anläggningar beroende på kundflöde
  • En kommersiell inställning med en stark vilja att nå uppsatta mål
  • Noggrannhet med en drivkraft till förbättringar för kundens bästa

Som person är du ansvarstagande och har lätt för att driva dig själv i ditt arbete. Du är flexibel och ser vad som behöver göras, är inte rädd för att ta tag i alla slags uppgifter, stora som små. Försäljning faller naturligt för dig, du gillar att komma till avslut med kunden och nå snabba resultat. Du är relationsskapande mot kunder och en mycket serviceinriktad person. Du är behjälplig i alla lägen och kan behålla lugnet även när stressiga situationer uppstår. Du vill att alla som kommer i kontakt med 24Storage ska få en positiv känsla av företaget och du strävar efter att varje kund ska känna sig unik och uppskattad.

START: Omgående

ARBETSTID: Butikstider med helgsschema

UPPSKATTAD OMFATTNING: Heltid

PLACERING: Region Stockholm

SPRÅK: Flytande svenska i både tal och skrift

KRAV: Körkort