Förråd och magasinering när du behöver mer utrymme

Magasinering hos 24Storage

När du magasinerar förvaras dina saker som personliga tillhörigheter, hushållsartiklar och/eller företagets utrustning i ett separat förråd. Det är bara du som har tillgång till dem så ofta du vill. Till och med dagligen. Och om dina magasineringsbehov förändras kan du ta ut saker eller ställa in mer så ofta du vill.

Extra utrymme

Att hyra förråd gör det möjligt för dig som privatperson eller ditt företag att hyra säkra och lättillgängliga förråd när du behöver extra utrymme. Det finns många olika anledningar till att du kan behöva förvara dina tillhörigheter i förråd. Du kan till exempel behöva förvaring vid flytt, renovering eller utlandsresa. Även när ditt företag behöver utrymme för arkivering, plocklager eller verktygsförvaring.

Vi erbjuder alltid

50% i två månader

Vi har alltid bra erbjudanden, till exempel 50% rabatt i två månader på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 anförrådsanläggningar i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi privatkunder i alla åldrar och livssituationer samtidigt som företagskunder använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg. 

MAGASINERA ENKELT MED FÖRRÅD HOS 24STORAGE

Vi förser dig inte med förråd för att du ska kunna göra dig av med saker som skräpar i hemmet. Vi finns till för att låta dig få plats med de saker i ditt hem eller på ditt företag som verkligen betyder något.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån