Magasinering av möbler

MÖBELFÖRVARING EFTER DINA BEHOV

Det finns många tillfällen då du behöver möbelförvaring. Det kan handla om en kortare period under en pågående bohagsflytt eller behov av en längre förvaring om du ska bo utomlands eller studera på annan ort. Oavsett har vi en förrådslösning för ditt behov.

Förråd för möbelförvaring

Vi är experter på möbelförvaring. Oavsett om det gäller någon enstaka flyttkartong eller hela ditt bohag har vi lösningar för just dig. Behöver du någonstans att förvara dina personliga tillhörigheter när du ska ha visning inför försäljning av din bostad? Vid lägenhetsbyte är korttidsmagasinering en idealisk lösning så ni slipper oroa er för förvaringen av era möbler.

Förvara tryggt hos oss och frigör plats hemma

Vi har även valt att göra försäkringsskydd av förvarad egendom obligatoriskt för alla kunder. Vi har framtagit en skräddarsydd försäkring som täcker inbrott, vattenläckage, skadedjursangrepp och brand. Du kan alltid känna dig säker att förvara dina ägodelar hos oss.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Hur stort förråd behöver du till möbelförvaring?

Är du osäker på hur stor yta som krävs för dina saker så har vi lång erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta sin storlek. Svep mellan förrådsstolekarna på startsidan eller läs mer om vad varje förrådsstorlek rymmer. Ska du förvara något med specifika mått kan du kontakta oss för att få hjälp och rådgivning

Få ut det mesta av din möbelförvaring

Skruva isär sängramar, ta bort skrymmande ben på bord och stolar. Packar du i kartonger är det bäst att välja kartonger i samma storlek. Alla våra anläggningar har god ventilation och videoövervakning dygnet runt men har du känsliga textiler kan det vara en bra idé att plasta eller packa in dessa.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Hitta förråd nära dig

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00