HYR MAGASINERING

Magasinering är något de flesta behöver någon gång under livets gång. Det kan vara så att man inte har ett eget förråd eller garage där man kan ställa in saker, eller att man helt enkelt inte har plats. Ofta hyr man magasiner i samband med flytt, för att förvara större saker som däck, möbler eller redskap som man inte har rum till i den nya bostaden. Magasinering är ett bra alternativ för dig som inte vill sälja eller slänga saker.

SÄKER MAGASINERING

Hos 24Storage kan du alltid vara säker på att dina saker förvaras på ett tryggt sätt. Vi erbjuder säker magasinering i ventilerade förråd med videoövervakning och skyddad insyn. Hos oss är magasinering enkelt. Du hyr förråd efter behov, och inför magasinering av dina tillhörigheter kan vi även erbjuda flyttkartonger och annan packningsutrustning som kan komma till pass. Alla förråd har stålväggar, och du får ett eget cylinderlås som ingen annan kommer att ha nyckel till. Med de solida väggarna är dina tillhörigheter i säkert förvar, och ingen annan kan se in i förrådet eller veta vad du förvarar därinne. Därmed kan du vara trygg i vetskapen att just dina saker är i säkra händer hos 24Storage. Du kan hyra ditt förråd så länge som du behöver, men alltid i minst en vecka. Meddela oss i god tid när du vill flytta ut, men senast den 15:e i varje ny månad.

MAGASINERA ENKELT NÄRA DIG

Magasinering är ett bra alternativ om du är på väg att flytta och behöver tillfällig förvaring. Det är även en ypperlig lösning för förvaring av större saker som tar plats, så som vinterdäck, arbetsredskap, verktyg, möbler man inte längre har plats med eller när man bara vill städa ur därhemma och få lite mer plats. Du kan välja längden på din förrådshyra enligt behov, och vi har ingen bindningstid. Du kan därmed avsluta din magasinering när du vill. Med denna förvaringslösning har du alltid tillgång till dina saker när du behöver dem, och du hittar våra förråd nära dig. Skulle du behöva ett större förråd efter ett tag, så går det även bra att byta storlek under kontraktets gång. Med våra trygga och smidiga förvaringslösningar kan du hyra det förråd som passar dig bäst. Välkommen till oss på 24Storage, och boka ditt förråd redan idag!

BEHOV AV MAGASINERING?

Vill du boka magasinering eller har du några frågor? Vi finns tillgängliga för att besvara alla typer av frågor.