Ett större liv

För 200 år sedan bodde 90 procent av Sveriges befolkning på landsbygden.

Idag är det nästan tvärt om, 85 procent av oss bor i städer och tätorter. Urbaniseringen har format våra moderna liv. I takt med att fler flyttar in till städerna har även trångboddheten ökat i och med en svårare bostadsmarknad och stigande priser. Många nybyggda hem som vi idag flyttar in i har dessutom liten eller ingen extern förvaringsyta alls.

Vårt samhälle har förändrats under en lång tid, men i ett kortare perspektiv sker det också en mer snabbrörlig förändring i våra konsumtionsvanor. Idag förväntar vi oss i städerna allt mer service 24/7, on-demand, efter personliga behov, direkt i våra mobiltelefoner. När vi startade 24Storage var det i precis de här förändringarna och behoven som vi såg vår roll. Vår vision har sedan starten varit just att öka människors livskvalitet. När vi nu lanserar Ett större liv gör vi det för att inspirera alla till att tänka större kring livskvaliteten i våra moderna hem i den nya staden.

Fyll inte ditt hem med det du sällan, eller nästa aldrig, använder. Ett förråd som man enkelt bokar i mobilen, har tillgång till 24/7 nära hemmet och avslutar utan bindningstid om behovet varierar över tid är möjligheten till just ett större liv.

Välkommen att inspireras av våra projekt.

Projekt inom Ett Större Liv

The Sneaker Box

Sneakers är mer populära än någonsin, både i modet men också som investering där ovanliga sneakers kan säljas oerhört dyrt på sajter och auktionshus. Med det i åtanke har vi på 24Storage tillsammans med Senakerstvätten låtit utveckla The Sneaker Box – en lika enkel som innovativ lådinsats som förvandlar en vanlig flyttkartong till ett sneakershotell.

The Grid Box

Vi vill hjälpa människor att kunna förvara sina saker på bästa möjliga och hållbara sätt. The Grid Box är en innovativ flyttlåda som hjälper dig att ta hand om dina saker när du ska förvara dem. Vi har tagit fram The Grid Box, en innovation till den traditionella flyttlådan, för att göra det lättare att spara och förvara allt som är mer än saker

The hidden gym - hemmagymmet

Vi vill ge plats för ett större liv, så att du kan ta hand om både ditt hem och din hälsa. De senaste åren har kreativiteten fått ta en allt större plats i hemmet, särskilt på mindre ytor där inredning får multifunktionella syften. För att inspirera fler till att göra plats för sin träning hemma har vi tagit fram The Hidden Gym – hemmagymmet som bara syns när du använder det. Redskapen är skapade som prototyper i syfte att inspirera fler till att träna hemma.

The cat flat - kattskåpet

Vi förser dig inte med förråd för att du ska kunna göra dig av med saker som skräpar i hemmet. Vi finns till för att låta dig få plats med de saker i ditt hem som verkligen betyder något. Vi hjälper dig att ge plats åt ett större liv, helt enkelt. För att inspirera fler till att göra plats hemma för det man verkligen bryr sig om – din katt till exempel – har vi tagit fram The Cat Flat, ett skåp som ger katten vad den behöver samtidigt som den inte kompromissar med designen.

The bike room - cykelrummet

Vissa drömmer om en walk-in-closet, andra om världens första icke-fula kattmöbel. Alec Ruston drömde om att kunna ägna sig åt sitt cykelintresse i hemmet. Det här är drömmar som kan bli sanna. Så länge de prioriteras. Tillsammans med Alec och Happyride.se skapade vi plats för ett större liv. För att inspirera fler till att göra plats hemma för det man bryr sig mest om, förvandlade vi ett avlastningsrum till ett cykelrum.

Vill du ha ett större liv?

Boka enkelt ett förråd direkt online och få ett större liv redan idag. Vi skapar utrymme för dig och dina saker som verkligen betyder något. Hos oss kan du förvara det som betyder allra mest tryggt och säkert året om.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00