Ett större liv

För 200 år sedan bodde 90 procent av Sveriges befolkning på landsbygden.

Idag är det nästan tvärt om, 85 procent av oss bor i städer och tätorter. Urbaniseringen har format våra moderna liv. I takt med att fler flyttar in till städerna har även trångboddheten ökat i och med en svårare bostadsmarknad och stigande priser. Många nybyggda hem som vi idag flyttar in i har dessutom liten eller ingen extern förvaringsyta alls.

Vårt samhälle har förändrats under en lång tid, men i ett kortare perspektiv sker det också en mer snabbrörlig förändring i våra konsumtionsvanor. Idag förväntar vi oss i städerna allt mer service 24/7, on-demand, efter personliga behov, direkt i våra mobiltelefoner. När vi startade 24Storage var det i precis de här förändringarna och behoven som vi såg vår roll. Vår vision har sedan starten varit just att öka människors livskvalitet. När vi nu lanserar Ett större liv gör vi det för att inspirera alla till att tänka större kring livskvaliteten i våra moderna hem i den nya staden.

Fyll inte ditt hem med det du sällan, eller nästa aldrig, använder. Ett förråd som man enkelt bokar i mobilen, har tillgång till 24/7 nära hemmet och avslutar utan bindningstid om behovet varierar över tid är möjligheten till just ett större liv.

Välkommen att inspireras av våra projekt.

Projekt inom Ett Större Liv

Vill du ha ett större liv?

Boka enkelt ett förråd direkt online och få ett större liv redan idag. Vi skapar utrymme för dig och dina saker som verkligen betyder något. Hos oss kan du förvara det som betyder allra mest tryggt och säkert året om.

Vi erbjuder alltid

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Säkra förråd nära dig

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Om magasinering

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00