Cykelrummet – Få ett större liv

Alec Ruston är en sann livsnjutare. Han ägnar enorm mängd av tid och omtanke åt det som betyder mest för honom. En sådan sak är hans hem. En annan är cykling. Som ett vackert minnesmonument från sin tid som mekaniker i det brittiska Royal Air Force, har Alec mitt i vardagsrummet placerat ett vackert omklädningsrumsskåp av stål som påminner det han hade då. Han har även kombinerat sina största intressen och pyntat med cyklar och cykeltillbehör lite överallt i hemmet. På väggen till exempel, hänger en vacker röd retro-mountainbike som Alec har byggt själv. Tillsammans med Happyride.se hjälpte vi Alec att skapa plats för ett större liv. Genom att förvara saker i hans hem som tog onödig plats. För att inspirera fler till att göra plats hemma för det man bryr sig mest om, förvandlade vi ett avlastningsrum till ett cykelrum – med allt Alec behöver för att sätta igång med nästa retro-bygge.

Förvandla ett avlastningsrum till dina drömmars cykelrum.

Vissa drömmer om en walk-in-closet, andra om världens första icke-fula kattmöbel. Alec Ruston drömde om att få utrymme att ägna sig åt sitt cykelintresse i hemmet. Det här är drömmar som kan bli sanna. Så länge de prioriteras.

Förvandla ett avlastningsrum till dina drömmars cykelrum

Ibland gör vi saker utan att veta varför. Kanske för att det alltid har varit så. Eller för att det inte finns kännedom om något bättre alternativ. En sådan sak är att förvara saker i hemmet som vi vill spara men inte använder så ofta och låter dem ta upp massa plats fast det egentligen inte behövs.

Alec drömde om en plats där han kunde mecka med sina cyklar i lugn och ro, utan att behöva ta hänsyn till distraktioner eller oroa sig för om vardagsrummet skulle smutsas ner. För att förstå vilken sann cykelfantast Alec är räcker det inte att anta att han meckar med sin egen cykel lite då och då för skojs skull. Nej, han cykelpendlar och motionscyklar varje dag och semestrar på cykel både själv och med sin särbo. Dessutom har han ett unikt intresse i att återskapa retro-mountainbikes och köpa in separata delar, eller om det inte finns att köpa, själv tillverka specialkomponenter. Allt för att återskapa de exklusiva mountainbikes han bara kunde drömma om att få cykla på i sin ungdom. Bland många cykelprojekt är de som kanske sticker ut mest de identiska kopiorna av två klassiska cyklar som Alec med egna ögon såg vinna tävlingar när han var ung.

Vi vill ge plats åt ett större liv. Där dina drömmar kan förverkligas i ditt hem.

Vi bestämde oss för att samarbeta med Sveriges största cykelcommunity Happyride.se för att bevisa att drömmar kan förverkligas – så länge det finns något ställe att förvara de mindre viktiga sakerna på. Tillsammans med Happyride.se eftersökte vi en cykelälskare som både skulle få uppleva smart förvaring utanför hemmet och samtidigt se ett “skräprum” förvandlas till ett cykelparadis. För att väcka frågan kring hur vi egentligen utnyttjar ytan i vårt hem. Gissa vem som fick uppdraget? Alec Ruston, såklart.

“Jag har älskat cykling sedan min uppväxt i England och jag gör det fortfarande. Och nu när jag inte meckar på jetplan längre ville jag avancera till att bygga några verkliga underverk: retro-mountainbikes”

Alec Ruston, Eskilstuna

Alec lät oss få en inblick i det lilla kyffe som skulle utsättas för en extreme makeover storage edition. Det var fyllt av väskor som bara stod där för att han inte hade någon annanstans att ställa dem på. Och garderober som inte nyttjades till fullo. Och andra intryckta saker såsom skor, korgar, kläder och cykelhjälmar. Det fanns en cykel och lite verktyg. Och värst av allt, kartonger.

För att kunna förverkliga sin dröm fick Alec mer eller mindre lita blint på att vi och Happyride.se skulle förvandla hans hem till det bättre. Sagt och gjort, vi lät Alecs undanskuffade väskor och kartonger förvaras hos oss för att påbörja transformationen. När allt var klart hade det lilla förrådsutrymmet blivit det cykelrum som Alec länge hade drömt om.

Om du inte tror att du har plats för dina drömmar i ditt hem, tänk då på Alec och lär dig prioritera rätt. Tänk efter vad du vill ha mer utrymme för i ditt liv. Är det kanske cykling? Eller en alldeles egen replokal? Varför inte en ateljé? Låt dina överblivna saker som du vill behålla men sällan använder förvaras hos oss, medan du gör plats för det som betyder mest. För ett större liv helt enkelt.

Ta en titt på våra förråd och påbörja skissarbetet för dina drömmars hem nu!

Gör som Alec och få ett större liv

Vi är experter på förvaring. Tveka inte på att fråga vår kundtjänst om du är osäker på hur stort utrymme du behöver. Boka och betala direkt på hemsidan och gör plats för det du vill hemma.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00