Skapa balans i ditt hem med ett hemligt hemmagym

Det har aldrig varit så lätt att träna hemma som nu. För den som inte kan eller vill träna borta, finns det mängder av olika lösningar som underlättar hemmaträningen. Dock löser inte träningsvideos och appar ett problem som väger tyngre än många nog skulle erkänna: Ett hemmagym är sällan speciellt kul att se på och fungerar inte speciellt bra med övrig inredning. Är du dessutom en person som har lätt att hitta på ursäkter till att inte träna (du är inte ensam), behöver inte fula redskap vara en av dem.

Vi vill ge plats för ett större liv, så att du kan ta hand om både ditt hem och din hälsa. De senaste åren har kreativiteten fått ta en allt större plats i hemmet, särskilt på mindre ytor där inredning får multifunktionella syften. För att inspirera fler till att göra plats för sin träning hemma har vi tagit fram The Hidden Gym – hemmagymmet som bara syns när du använder det. Redskapen är skapade som prototyper i syfte att inspirera fler till att träna hemma.

“De flesta träningsredskap är utfromade efter funtkion snarare än esteik, vilket kanske inte är så konstigt, men det går ju faktiskt ayy kombinera de båda”

Tillsammans med designer Victor Strindemark har vi skapat The Hidden Gym, en lösning som gör att du inte behöver välja mellan ett harmoniskt hem eller en välmående kropp. En golvlampa förvandlas till en skivstång och en bordslampa till en hantel. Ett soffbord i valnöt rymmer en bänkpress och den fina vardagrumsmattan är vändbar så du kan använda den som underlag. Dessutom fungerar blomvasen lika bra som en foamroller och för att du verkligen ska känna dig inspirerad under ditt träningspass finns dubbelsidiga väggposters som i ena stunden bär vackra och harmoniska motiv, medan de i den andra visar träningsinstruktioner. Alla träningsredskap dubblerar som inredning och du kan på nolltid gå från att slappa till att träna. Till att slappa igen.

Hitta ditt förråd

Ge dig själv mer utrymme.
Vem gillar inte att slappa? Du kanske också gillar att träna? Eller har du någon annan hobby som du vill göra plats för hemma? Se till att du får ditt hem som du vill ha det oberoende av ytan. Så gör plats för att slappa i en stor soffa eller bygg ditt egna hemmagym.

Så hyr du förråd

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00