Förråd och lagerutrymme för företag

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd nära dig

Få personlig experthjälp av vår företagssäljare

Om du vill veta mer om våra företagslösningar, eller kanske behöver flera förråd på olika orter så kan du få personlig hjälp av vår företagssäljare för att hitta en lösning som passar just ditt företag.

Förråd när du jobbar med försäljning

Många av våra företagskunder som jobbar med försäljning använder våra förråd som ett extra lager. Antingen för produkter, skyltmaterial eller varuprover. Vilket gör att du kan förvara allt från skrymmande reklamprodukter till FMCG-varor och andra profilprodukter.

Våra företagskunder berättar

Förråd för hantverkare

Genom att hyra förråd hos oss kan du förvara båda verktyg och material tryggt och säkert. På så sätt undviker du både onödigt slitage på dina verktyg och du får en bekvämare arbetsmiljö där du inte behöver maximera utrymmet exempelvis i din bil.

Förvara ditt produktlager hos oss

Genom att hyra förråd hos oss kan du enkelt förvara olika typer av produkter. Vi säkerställer rätt miljö och att ditt lager är tryggt och säkert. Du kan enkelt ha en skalbarhet i antalet produkter då du kostnadsfritt kan byta storlek på förrådet.

Godsmottagning för dina leveranser

Förråd under kontorsflytt

Vi hjälper er med förvaringen under tiden ni flyttar ert kontor. Vi har förråd i flera olika storlekar så vi har plats för både stort och lite möblemang. Genom att förvara er möbler hos oss utan bindningstid kan ni enkelt hyra ert förråd precis så länge ni behöver.

Så här fungerar det att hyra förråd

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer om hur det fungerar

Hitta ett förråd som passar dig

Med över 13 500 förråd på flera platser runt om i Sverige så är chansen stor att vi har ett förråd som passar dig och din verksamhet.

Arkivera dina dokument hos 24Storage

Vi vågar påstå att vi har några av branschens mest moderna förrådsfastigheter. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi mäta, bevaka och reglera luftfuktigheten centralt för att uppnå optimal miljö för arkivering.

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

VI LÖSER DITT FÖRETAGS FÖRVARING

Bristen på förvaring är ofta stor hos många företag. Oavsett om du arbetar som hantverkare och behöver någonstans att förvara byggmaterial, eller om du driver en redovisningsbyrå och behöver plats för bokföring. Vi har förråd i olika storlekar och dimensioner för att passa ditt behov. Med både godsmottagning och förråd med bilaccess, där du når ditt förråd direkt med bilen, kan du enkelt få extra förvaring på jobbet med hjälp av oss.