Förråd och lagerutrymme för företag

Produktlager, förvaring av verktyg och byggmaterial eller arkivering av bokföring. Vi har massvis med lösningar för företagsförvaring.

VI LÖSER DITT FÖRETAGS FÖRVARING

Bristen på förvaring är ofta stor hos många företag. Oavsett om du arbetar som hantverkare och behöver någonstans att förvara byggmaterial, eller om du driver en redovisningsbyrå och behöver plats för bokföring. Vi har förråd i olika storlekar och dimensioner för att passa ditt behov.

Vi erbjuder godsmottagning på flera av våra anläggningar för att du som företagare smidigt ska kunna ta emot leveranser. Vi har flera större förråd med bilaccess, så du enkelt kan lasta in och ut direkt från bilen. Du kan även låna gratis släp på flera av våra förrådsanläggningar via vår samarbetspartner Freetrailer. Vi vill att hyra förråd ska vara enkelt, så att du tillsammans med ditt företag kan växa. Välkommen in till oss.

Våra företagskunder berättar

Creating Homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. Hos oss på 24Storage i Stockholm, Haninge förvarar de möbler och inredning.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. På vår förrådsanläggning i Eskiltuna hyr säljaren Rolf ett av våra största förråd, där han förvarar skyltmaterial och varuprover.

Lindeborg VVS

Halldor Fröjd har arbetat 35 år inom VVS-branschen och är sedan 6 år tillbaka egenföretagare. Halldor har sin verksamhet i Malmö. Hos oss på vår förrådsanläggning i Hyllie förvarar Halldor sina verktyg och byggmaterial.

Palmér Redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klinters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Vi erbjuder alltid

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Trygga och säkra förråd

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd nära dig

Hyr extra lager till företaget hos oss

Oavsett om du jobbar på ett större bolag eller är ensamföretagare kan du lita på att vi tar hand om dina grejer. vi har förråd för just ditt behov.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån