Förråd och lagerutrymme för företag

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd nära dig

Hitta ditt förråd bland 26 anläggningar i hela Sverige

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet. Vi har 13 000 förråd på 26 förrådsanläggningar runt om i Sverige och du bokar enkelt ditt förråd här på hemsidan dygnet runt, 365 dagar om året.

Förråd när du jobbar med försäljning

Många av våra företagskunder som jobbar med försäljning använder våra förråd som ett extra lager. Antingen för produkter, skyltmaterial eller varuprover. Vilket gör att du kan förvara allt från skrymmande reklamprodukter till FMCG-varor och andra profilprodukter.

Våra företagskunder berättar

Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus hyr förråd hos oss i Malmö som de använder för mellanlagring av deras produkter. På så sätt har de möjlighet till snabbare leveranser för sina kunder i närområdet.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Förråd för hantverkare

Genom att hyra förråd hos oss kan du förvara båda verktyg och material tryggt och säkert. På så sätt undviker du både onödigt slitage på dina verktyg och du får en bekvämare arbetsmiljö där du inte behöver maximera utrymmet exempelvis i din bil.

Förvara ditt produktlager hos oss

Genom att hyra förråd hos oss kan du enkelt förvara olika typer av produkter. Vi säkerställer rätt miljö och att ditt lager är tryggt och säkert. Du kan enkelt ha en skalbarhet i antalet produkter då du kostnadsfritt kan byta storlek på förrådet.

Godsmottagning för dina leveranser

Lossningsavtal med speditör

På alla våra anläggningar kan du teckna ett lossningsavtal med din speditör. Detta innebär att du ger ut din accesskod och även koden till låset på ditt förråd till leverantören. Det förutsätter att du har ett kombinationshänglås till förrådet. Leverantören kommer sedan kunna ställa in din leverans direkt i ditt förråd. Tjänsten kostar inget extra och du kan direkt med din speditör teckna ett lossningsavtal.

Godsmottagning av personal

På våra förrådsanläggningar i Göteborg, Malmö Lunda, Trollhättan och Kungsbacka har vi godsmottagning. Personal på plats tar emot dina varor och ställer in dessa i ditt förråd. Du tecknar ett godsmottagningsavtal med oss och vi får en nyckel till ditt förråd. Tjänsten kostar 200 kr/leverans.

Godsmottagning via varusluss

På våra förrådsanläggningar i Uppsala, Kallhäll och Uddevalla tar vi emot dina leveranser på distans vardagar kl 08–19. Leverantören kontaktar kundservice för att sedan lämna varor i vår varusluss. Kundservice öppnar varuslussen och övervakar samt säkerställer att vi mottar dina varor på rätt sätt. Du kan sedan smidigt hämta leveransen när det passar dig i varuslussen. Tjänsten kostar 599 kr/ månad.

Förråd under kontorsflytt

Vi hjälper er med förvaringen under tiden ni flyttar ert kontor. Vi har förråd i flera olika storlekar så vi har plats för både stort och lite möblemang. Genom att förvara er möbler hos oss utan bindningstid kan ni enkelt hyra ert förråd precis så länge ni behöver.

Arkivera dina dokument hos 24Storage

Vi vågar påstå att vi har några av branschens mest moderna förrådsfastigheter. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi mäta, bevaka och reglera luftfuktigheten centralt för att uppnå optimal miljö för arkivering.

Så här fungerar det att hyra förråd

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod via email får du tillgång till förrådet direkt.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Läs mer om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

VI LÖSER DITT FÖRETAGS FÖRVARING

Bristen på förvaring är ofta stor hos många företag. Oavsett om du arbetar som hantverkare och behöver någonstans att förvara byggmaterial, eller om du driver en redovisningsbyrå och behöver plats för bokföring. Vi har förråd i olika storlekar och dimensioner för att passa ditt behov. Med både godsmottagning och förråd med bilaccess, där du når ditt förråd direkt med bilen, kan du enkelt få extra förvaring på jobbet med hjälp av oss.