Arkivera företagets dokument hos 24Storage

När du hyr förråd av oss på 24Storage kan du lägga din tid och energi på annat som känns viktigare för att utveckla företaget. Vi skapar utrymme helt enkelt.

Vi erbjuder alltid

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Säkra förråd nära dig

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Hitta förråd när dig

Hur stort utrymme behöver du?

Storleken av ditt förråd bestäms av hur mycket material du har. För att underlätta för dig har vi listat våra storlekar. Behöver du hjälp av vår kundservice finns vi snabbt tillgängliga i chatten.

Översikt över din arkivering

Förvaring och arkivering av dokument eller bokföring kräver en tydlig översikt för att du lätt ska hitta det du söker när du letar efter något specifikt. För att skapa en tydlig översikt över dina dokument har du möjlighet att sätta upp egna hyllor i ditt förråd. Kontakta kundservice så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din situation.

Andra företag som hyr hos 24Storage

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Behöver du försäkringsskydd?

Även om du har egen försäkring speciellt framtagen för arkiveringspliktiga dokument eller din bokföring, har vi tagit fram ett eget försäkringsarrangemang till våra kunder som är heltäckande när du hyr förråd. Arkiveringsplikt av dokument medför att du ofta behöver ett förråd under flera år, då är det viktigt att vara rätt försäkrad.

Boka ditt förråd för arkivering

Vi vill att hyra förråd ska vara enkelt oavsett ditt ändamål med förrådet. Vi har många företag som hyr förråd hos oss med olika ändamål. Hittar du inte den storlek du letar efter så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning som passar dig och ditt företag.

Så fungerar det

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du enkelt här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med personlig accesskod via e-mail får du tillgång till förrådet direkt.

Frågor på plats?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

FÖRRÅD FÖR DOKUMENTARKIVERING

Vi vågar påstå att vi har några av branschens mest moderna förrådsfastigheter. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi mäta, bevaka och reglera luftfuktigheten centralt för att uppnå optimal miljö för arkivering. Detta för att du som jurist, redovisningsbyrå eller egenföretagare ska kunna känna dig säker när du hyr förråd för arkivering av dokument som är arkiveringspliktiga.

Dokument som på grund av lagar och regler behöver sparas behöver inte stå och ta plats på kontoret där du behöver utrymme för annat. Du har självklart tillgång till dina dokument när du vill och du hyr alltid ditt förråd utan bindningstid.