Arkivera dina dokument hos oss

När du hyr förråd av oss på 24Storage kan du lägga din tid och energi på annat som känns viktigare för att utveckla företaget. Vi skapar utrymme helt enkelt.

FÖRRÅD FÖR DOKUMENTARKIVERING

Vi vågar påstå att vi har några av branschens mest moderna förrådsfastigheter. Med hjälp av den senaste tekniken kan vi mäta, bevaka och reglera luftfuktigheten centralt för att uppnå optimal miljö för arkivering. Detta för att du som jurist, redovisningsbyrå eller egenföretagare ska kunna känna dig säker när du hyr förråd för arkivering av dokument som är arkiveringspliktiga.

Dokument som på grund av lagar och regler behöver sparas behöver inte stå och ta plats på kontoret där du behöver utrymme för annat. Du har självklart tillgång till dina dokument när du vill och du hyr alltid ditt förråd utan bindningstid.

Vi erbjuder alltid

Förråd för ditt behov

Välj förråd mellan 1-40+ kvm som passar dig oavsett om du är privat- eller företagskund.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Bra erbjudanden

50% rabatt i två månader på utvalda förråd, utan bindningstid eller uppläggningsavgift.

Hitta förråd när dig

Hur stort utrymme behöver du?

Storleken av ditt förråd bestäms av hur mycket material du har. För att underlätta för dig har vi listat våra storlekar. Behöver du hjälp av vår kundservice finns vi snabbt tillgängliga i chatten.

ÖVERSIKT ÖVER DIN ARKIVERING

Förvaring och arkivering av dokument eller bokföring kräver en tydlig översikt för att du lätt ska hitta det du söker när du letar efter något specifikt. För att skapa en tydlig översikt över dina dokument har du möjlighet att sätta upp egna hyllor i ditt förråd. Kontakta kundservice på 020-670 670 eller maila kundservice@24storage.se så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din situation. Dokumenthantering ska vara enkelt.

BEHÖVER DU FÖRSÄKRINGSSKYDD?

Även om du har en försäkring speciellt framtagen för arkiveringspliktiga dokument eller din bokföring, har vi gjort försäkringsskydd obligatoriskt för alla våra kunder. Arkiveringsplikt av dokument medför att du ofta behöver ett förråd under flera år. Vill du ändra betalningsintervall från en gång i månaden till en gång i kvartalet eller bara en gång om året? Inga problem. Kontakta kundservice så ordnar vi det. Här kan du läsa mer om försäkringsskydd.

Hyr förråd för din bokföring och arkivering

Använd utrymmet du har på kontoret till det du behöver ha tillgång till dagligen eller veckovis. Förvara bokföring och arkivera dokument i våra förråd istället.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån