Exempel på olika företagslösningar

Vi har idag ca 1 000 företag som hyr förråd hos oss. Här kan du läsa mer om de olika företagen som hyr och vilket behov vi fyllt för dem.

VI HAR FÖRRÅD FÖR DITT FÖRETAGS BEHOV

Oavsett bransch och företagstyp så stöter man ofta på scenarion där bristen på yta och plats uppstår. Hos oss kan du enkelt hyra förråd utan bindningstid och du kan lägga till ett förråd eller byta storlek om du skulle behöva utan någon extra kostnad. Vi har gjort det så enkelt och säkert som möjligt för dig som företagskund att hyra förråd hos oss.

Våra företagskunder berättar

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

LINDEBORG VVS AB

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Palmér redovisiningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Mertjänster för företag

Vi har flera bra mertjänster som du som företagskund kan ta del av. Som till exempel godsmottagning och gratis lån av släpvagnar.

Smart mertjänst för ditt företag

Låna gratis släp

Via vår samarbetspartner Freetrailer kan du låna släpvagn gratis på majoriteten av våra förrådsanläggningar. Läs mer och boka på freetrailer.se.

Vi erbjuder alltid

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Säkra förråd nära dig

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Ingen bindingstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd när dig