Exempel på olika företagslösningar

Vi har idag ca 1 000 företag som hyr förråd hos oss. Här kan du läsa mer om de olika företagen som hyr och vilket behov vi fyllt för dem.

VI HAR FÖRRÅD FÖR DITT FÖRETAGS BEHOV

Oavsett bransch och företagstyp så stöter man ofta på scenarion där bristen på yta och plats uppstår. Hos oss kan du enkelt hyra förråd utan bindningstid och du kan lägga till ett förråd eller byta storlek om du skulle behöva utan någon extra kostnad. Vi har gjort det så enkelt och säkert som möjligt för dig som företagskund att hyra förråd hos oss.

Vi erbjuder alltid

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi företagskunder som använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg. 

Säkra förråd nära dig

Vi har 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Flexibla avtal

Vi har alltid bra erbjudanden på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Våra företagskunder berättar

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

LINDEBORG VVS AB

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Palmér redovisiningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Mertjänster för företag

Vi har flera bra mertjänster som du som företagskund kan ta del av. Som till exempel godsmottagning och gratis lån av släpvagnar.

Smart mertjänst för ditt företag

Låna gratis släp

Via vår samarbetspartner Freetrailer kan du låna släpvagn gratis på 9 av våra 23 förrådsanläggningar. Läs mer och boka på freetrailer.se.

Hitta förråd för ditt företag

Produktlager, förvaring av verktyg och byggmaterial eller arkivering av bokföring. Oavsett vad så löser vi ditt företags behov. Behöver du hjälp finns vår kundservice redo i här i chatten.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån