Produkt och mellanlager för Burger Söhne Sweden

Camilla arbetar som ambassadör för niktotinpåsen on! och hyr förråd hos oss i Malmö där hon förvarar smakprover och eventmaterial som banderoller, ljusbord, skärmar etc. Camillas jobb är att träffa konsumenter och lyfta fram on! som produkt vilket gör att hon behöver kunna komma åt sina produkter på obekväma tider.

Burger Söhne Sweden tillhör Burger Söhne Grop som är en koncern inom cigarr- och cigarilltillverkning sedan 1864. I Sverige representerar Burger Söhne Sweden försäljningen av Moods, Ritmeester och Al Capone cigariller, samt on! niktotinpåsar och AL Capone snus. Burger Söhne Swedens ambassadör för niktotinpåsen on!, Camilla, hyr förråd hos oss i Malmö.

Eftersom Camilla ofta är ute och möter konsumenter och kunder på olika event som exempelvis hockeymatcher, där hon delar ut smakprover och lyfter fram on! som produkt kan hennes arbetstider variera. Det gör att hon behöver komma åt sina produkter och skyltmaterial under hela dygnet. Genom att hyra förråd hos 24Storage kan hon närsomhelst hämta och lämna produkter, eftersom på 24Storage i Malmö har det öppet 05-23 , 365 dagar om året.

Camilla berättar även hur smidigt det har varit med godsmottagning då vi på 24Storage har tagit hand om deras leveranser utan att Camilla själv behövt vara på plats. Camilla uppskattar även att hon har haft möjligheten att slänga skräp hos oss på 24Storage, som pallar och emballage från leveranser.

”Haft en jättebra dialog med Jeff som jobbar på 24Storage i Malmö, han har löst det mesta när jag fått leveranser” säger Camilla, ambassadör för on!.

Genom att de har haft kodlås på sitt förråd har både personal på 24Storage haft möjlighet att ställa in leveranser direkt in i förrådet. Men det har också gjort det möjligt att enkelt kunna dela kod med en kollega på Burger Söhne för att få access till förrådet.

Camilla säger också att de uppskattar att de har gått att enkelt byta förråd när de inte har fått plats med sina saker.

”Skulle jag ge en rekommendation till en kollega, eller till någon annan som behöver lager så hade jag sagt 24Storage. Det har fungerat superbra”, säger Camilla.

Förråd med bilaccess - populärt bland företagare

Förråd med bilaccess är ett av våra mest populära förråd bland företagare. På så sätt kan de lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som Burger Shöne och lagra dina produkter hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Andra företagskunder berättar