Creating Homes STHLM

Creating Homes är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. Hos oss på 24Storage förvarar de inredning och möbler.

Creating Homes STHLM

Evelina och Teresia driver företaget tillsammans och jobbar mestadels i trakterna kring Haninge. De sökte ett förråd som var lättillgängligt och prisvärt i området och hamnade därför hos oss på 24Storage. De berättar att det sker då och då att de inte har plats för inredningsmaterial i och med att de löpande utökar sitt lager av inredning.  

“Vi uppskattar tillgängligheten, de förmånliga priserna samt att kundtjänst är redo att hjälpa oss att byta storlek på förråd omgående när vi inser att det saknas plats för våra grejer “

De rekommenderar verkligen att testa vår samarbetspartner Freetrailer som de smidigt har hyrt släp ifrån och det är något de fortsättningsvis kommer göra. 

“Otroligt enkelt och prisvärt “

Bilaccessen förenklar

Att det finns vagnar att låna på förrådsanläggningen för att transportera saker mellan bil och förråd är något de båda uppskattar. Med besök till förrådet ett par gånger i veckan blir det ett par vändor fram och tillbaka till bilen.

Både Teresia och Evelina säger att de är supernöjda rakt igenom. Vill du läsa mer om Creating Homes besök gärna deras hemsida på https://www.creatinghomes.se/.

24Storage erbjuder alltid

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi företagskunder som använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Flexibla avtal

Vi har alltid bra erbjudanden på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Fler företagslösningar

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Gör som Teresia och Evelina och hyr förråd du också

Få en smidigare verksamhet på ditt företag. Vi hjälper dig att hitta ett förråd som passar just ditt företags behov.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån