Mellanlager till e-handelsbolaget Green Spruce

På vår förrådsanläggning i Solna Hagalund hyr E-handelsbolaget Green Spruce flertalet förråd som används som mellanlager för deras pappersprodukter. Deras huvudlager ligger i Åkersberga, men då de har många kunder i området kring förrådsanläggningen förenklas deras arbete kring snabba leveranser när de hyr förråd hos oss – något som deras slutkunder även uppskattar.

Green Spruce är ett svenskt E-handelsbolag med säte i Stockholm – Solna. De flesta av deras produkter kommer till största del från välkända och marknadsledande företag med huvudsäte i Sverige och Norden. Green Spruce vill att handel av förbrukningsmaterial skall vara enkelt och bekymmerslöst. Naturligtvis till bra priser samt rätt produkter.
Tanken är att effektivisera kundens inköpsarbete och hjälpa till att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats eller skola.

Maximilian, som är grundare och VD av företaget, uppskattar närheten och tillgängligheten till förråden. På så sätt kan de erbjuda flexibla och snabba leveranser till deras kunder.

Green Spruce är en trogen kund till oss på 24Storage och har hyrt förråd hos oss ända sedan starten av 24Storage i Solna och har flera förråd hos oss som de ökat succesivt under åren när de har behövt. De uppskattar möjligheten att utan extra administrationskostnad både kunna byta upp till större och mindre förråd om behovet ändras. På så sätt kan de ha en skalbarhet i sitt lager på ett kostnadseffektivt sätt.

Om du vill läsa mer om Green Spruce eller handla av deras produkter hittar du mer info på deras hemsida.

Behöver du också förråd till ditt företag?

Det finns många fördelar med att hyra förråd hos oss som företagskund. Inte bara att du får extra förvaring utanför din arbetsplats. Vi erbjuder dessutom godsmottagning på flera av våra förrådsanläggningar och du kan alltid teckna ett lossningsavtal med din speditör för dina leveranser.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Våra företagskunder berättar