Mellanlager till e-handelsbolaget Green Spruce

På vår förrådsanläggning i Solna Hagalund hyr E-handelsbolaget Green Spruce flertalet förråd som används som mellanlager för deras pappersprodukter. Deras huvudlager ligger i Åkersberga, men då de har många kunder i området kring förrådsanläggningen förenklas deras arbete kring snabba leveranser när de hyr förråd hos oss – något som deras slutkunder även uppskattar.

Green Spruce är ett svenskt E-handelsbolag med säte i Stockholm – Solna. De flesta av deras produkter kommer till största del från välkända och marknadsledande företag med huvudsäte i Sverige och Norden. Green Spruce vill att handel av förbrukningsmaterial skall vara enkelt och bekymmerslöst. Naturligtvis till bra priser samt rätt produkter.
Tanken är att effektivisera kundens inköpsarbete och hjälpa till att välja miljömärkta produkter för en giftfri arbetsplats eller skola.

Maximilian, som är grundare och VD av företaget, uppskattar närheten och tillgängligheten till förråden. På så sätt kan de erbjuda flexibla och snabba leveranser till deras kunder.

Green Spruce är en trogen kund till oss på 24Storage och har hyrt förråd hos oss ända sedan starten av 24Storage i Solna och har flera förråd hos oss som de ökat succesivt under åren när de har behövt. De uppskattar möjligheten att utan extra administrationskostnad både kunna byta upp till större och mindre förråd om behovet ändras. På så sätt kan de ha en skalbarhet i sitt lager på ett kostnadseffektivt sätt.

Om du vill läsa mer om Green Spruce eller handla av deras produkter hittar du mer info på deras hemsida.

Behöver du också förråd till ditt företag?

Det finns många fördelar med att hyra förråd hos oss som företagskund. Inte bara att du får extra förvaring utanför din arbetsplats. Vi erbjuder dessutom godsmottagning på flera av våra förrådsanläggningar och du kan alltid teckna ett lossningsavtal med din speditör för dina leveranser.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Våra företagskunder berättar

Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus hyr förråd hos oss i Malmö som de använder för mellanlagring av deras produkter. På så sätt har de möjlighet till snabbare leveranser för sina kunder i närområdet.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

NextStore

Säljbolaget NextStore hyr förråd hos oss i både Göteborg och Malmö. De använder våra förråd som produktlager för produktprover och exponeringsmaterial. För dem är tillgängligheten viktigt, så kan komma åt sina produkter när de behöver.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Green Spruce

E-handelsbolaget Green Spruce hyr flera förråd hos oss i Solna som mellanlager av deras pappersprodukter. Genom att hyra förråd hos oss möjliggör de för snabbare leveranser till deras kunder.