Lindeborg VVS

Halldor är egenföretagare som arbetat 35 år inom VVS-branschen och har sin verksamhet i Malmö. Halldor hyr idag ett förråd hos oss på 24Storage i Malmö Hyllie för att kunna förvara material och verktyg.De flesta av hans kunder bor i Hyllie eller Lindeborg precis som Halldor själv. Tidigare bodde Halldor bara ett stenkast från vår förrådsanläggning på Axel Danielssons väg.

Halldor berättar att typen av jobb varierar. Oftast är det olika servicejobb, byte av värmepump, kontroll av avlopp eller liknande. Sällan är det jobb som pågår under längre tid. Som egenföretagare och ensam på företaget blir det ofta material över.

“Om jag köper 50 m plastslang och bara behöver 11 m till ett jobb, måste jag kunna spara resterande 39 m tills jag behöver det vid annat tillfälle. Då är det suveränt att ha ett förråd för att förvara saker som tar stor volym och som jag inte kan åka runt med i skåpbilen”, säger Halldor, ägare Lindeborg VVS.

Halldor uppskattar att han besöker sitt förråd ca 2 gånger i veckan. Mestadels av det han förvarar i förrådet är sådant som han inte använder varje dag eller saker som tar mycket plats.

“Vattendammsugaren använder jag inte varje dag så då är det smidigt att kunna ställa in den i förrådet”, fortsätter Halldor.

Halldor gillar att det är lätt att ta sig in i förrådet. Hissen klarar av tunga laster på upp till 1 000 kg, vilket gör att han enkelt kan lasta in grejer och sedan åka en våning upp till sitt förråd. Halldor berättar att han har satt upp hyllor i sitt förråd för att enkelt kunna hitta bland sina verktyg och material.

Vill du veta mer om Halldors verksamhet eller behöver hans hjälp kan du läsa mer på http://www.lindeborgvvs.se/.

Bilaccess - en populär förrådstyp

Ett av våra mest populära förråd bland företagare är ett så kallat förråd med bilaccess. Med det kan du lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som Lindeborg VVS och hyr förråd hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Kom och gå som du vill. De flesta av våra anläggningar har öppet 05-23, 365 dagar om året.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Våra företagskunder berättar