Lindeborg VVS

Halldor Fröjd har arbetat 35 år inom VVS-branschen och är sedan 6 år tillbaka egenföretagare. Halldor hyr idag ett förråd hos oss på 24Storage i Malmö Hyllie för att kunna förvara material och verktyg.

Halldor är egenföretagare och har sin verksamhet i Malmö. De flesta av hans kunder bor i Hyllie eller Lindeborg precis som Halldor själv. Tidigare bodde Halldor bara ett stenkast från vår förrådsanläggning på Axel Danielssons väg.

Halldor berättar att typen av jobb varierar. Oftast är det olika servicejobb, byte av värmepump, kontroll av avlopp eller liknande. Sällan är det jobb som pågår under längre tid. Som egenföretagare och ensam på företaget blir det ofta material över.

“Om jag köper 50 m plastslang och bara behöver 11 m till ett jobb, måste jag kunna spara resterande 39 m tills jag behöver det vid annat tillfälle. Då är det suveränt att ha ett förråd för att förvara saker som tar stor volym och som jag inte kan åka runt med i skåpbilen “

Halldor uppskattar att han besöker sitt förråd ca 2 gånger i veckan. Mestadels av det han förvarar i förrådet är sådant som han inte använder varje dag eller saker som tar mycket plats.

“Vattendammsugaren använder jag inte varje dag så då är det smidigt att kunna ställa in den i förrådet”

Halldor gillar att det är lätt att ta sig in i förrådet. Hissen klarar av tunga laster på upp till 1 000 kg, vilket gör att han enkelt kan lasta in grejer och sedan åka en våning upp till sitt förråd. Halldor berättar att han har satt upp hyllor i sitt förråd för att enkelt kunna hitta bland sina verktyg och material.

Vill du veta mer om Halldors verksamhet eller behöver hans hjälp kan du läsa mer på http://www.lindeborgvvs.se/.

Fler företagslösningar

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

24Storage erbjuder alltid

Kameraövervakning

Med live-kameraövervakning dygnet runt kan du vara säker på att dina saker står tryggt och säkert hos oss.

Flexibla avtal

Vi har ingen bindningstid eller dolda uppläggningskostnader. Du bestämmer helt själv hur länge du vill hyra ditt förråd.

Öppet dygnet runt

Kom och gå som du vill. På de flesta av våra anläggningar har vi öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Gör som Halldor och låt oss ta hand om verktygen

Det är ingen bra lösning att åka runt med dyra verktyg i bilen eller låta den fyllas med material som du inte använder. Vi tar hand om dina saker åt dig.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån