Mellanlager till Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus Sverige hyr två förråd hos oss i Malmö. Deras säljare i Malmö använder våra förråd som mellanlager, där de förvarar deras produkter. Eftersom de har mycket kunder i närområdet möjliggör det till snabbare leveranser.

Ljus i fokus är ett e-handelsbolag som säljer LED-belysning. De har en hel del företagskunder som använder deras produkter för exempelvis kontorsmiljöer, men även en del privatkunder. 24Storage är till stor nytta för Ljus i fokus eftersom vi möjliggör till mellanlagring och snabbare leveranser för deras kunder i närområdet.

Jag är jättenöjd med 24Storage, det känns tryggt, snabb kundservice och bra priser, säger Ahmad, säljare på Ljus i fokus.

Ljus i fokus är en frekvent användare av sitt förråd och deras säljare besöker det många gånger i veckan för att ta emot produkter och ordna med kundleveranser. De uppskattar enkelheten att de kan boka ytterligare eller byta förråd när de får mycket leveranser och inte får plats. Det gör att de enkelt kan ha en skalbarhet i sitt lager av produkter.

 Vill du läsa mer om Ljus i fokus Sverige eller handla av deras produkter hittar du här deras hemsida.

Förråd med bilaccess - populärt bland företagare

Förråd med bilaccess är ett av våra mest populära förråd bland företagare. På så sätt kan de lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som ljus i fokus och lagra dina saker hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Andra företagskunder berättar