Mellanlager till Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus Sverige hyr två förråd hos oss i Malmö. Deras säljare i Malmö använder våra förråd som mellanlager, där de förvarar deras produkter. Eftersom de har mycket kunder i närområdet möjliggör det till snabbare leveranser.

Ljus i fokus är ett e-handelsbolag som säljer LED-belysning. De har en hel del företagskunder som använder deras produkter för exempelvis kontorsmiljöer, men även en del privatkunder. 24Storage är till stor nytta för Ljus i fokus eftersom vi möjliggör till mellanlagring och snabbare leveranser för deras kunder i närområdet.

Jag är jättenöjd med 24Storage, det känns tryggt, snabb kundservice och bra priser, säger Ahmad, säljare på Ljus i fokus.

Ljus i fokus är en frekvent användare av sitt förråd och deras säljare besöker det många gånger i veckan för att ta emot produkter och ordna med kundleveranser. De uppskattar enkelheten att de kan boka ytterligare eller byta förråd när de får mycket leveranser och inte får plats. Det gör att de enkelt kan ha en skalbarhet i sitt lager av produkter.

 Vill du läsa mer om Ljus i fokus Sverige eller handla av deras produkter hittar du här deras hemsida.

Förråd med bilaccess - populärt bland företagare

Förråd med bilaccess är ett av våra mest populära förråd bland företagare. På så sätt kan de lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som ljus i fokus och lagra dina saker hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Andra företagskunder berättar

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Green Spruce

E-handelsbolaget Green Spruce hyr flera förråd hos oss i Solna straxt utanför Stockholms innerstad. De använder sina förråd som ett mellanlager, vilket möjliggör för snabbare leveranser till sina kunder i närområdet.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.