Produktlager till NextStore

Säljbolaget NextStore hyr förråd hos oss i både Göteborg och Malmö. Säljaren Axel utgår från Malmö då han arbetar i deras Region Syd. Han förvarar produktprover och exponeringsmaterial hos oss på 24Storage då han behöver kunna åt dem 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.

NextStore Group är ett säljbolag. De hjälper andra företag att sälja och exponera produkter inom dagligvaru- och servicehandel. Axel jobbar i deras region Syd och utgår från Malmö där han bor och rör sig ner mot Ystad och hela vägen upp till Falkenberg och Karlskrona. Hos oss på 24Sorage förvarar säljaren Axel sina produkter. Tillgängligheten är viktig för Axel då han behöver kunna komma åt sina produkter när han behöver.

”Jag måste ha möjligheten att komma åt mina produkter 24h om dygnet 7 dagar i veckan. Det tycker jag är en stor fördel när man jobbar inom försäljning och vill jobbar med hög service. Sen bor jag ca 1 km från lagret också, vilket underlättar enormt”, säger Axel, säljare på NextStore

I Malmö är det bara Axel som nyttjar deras förråd. Han är där flera dagar i veckan och ibland varje dag beroende på vad han har för uppdrag och vad för material han behöver till sina kunder. Han har haft sitt förråd i ungefär 4 månader och tycker han har fått bra kontakt med personalen på plats vilket underlättar hans jobb mycket då han får en del leveranser till sitt förråd.

Vill du läsa mer om NextStore hittar du deras hemsida här.

Bilaccess - en populär förrådstyp

Det mest populära förrådet bland företagare är ett så kallat förråd med bilaccess. På så sätt kan de lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som NextStore

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd nära dig

Våra företagskunder berättar