ORKLA Snacks och Confectionery Sverige

På vår förrådsanläggning i Eskilstuna hyr säljaren Rolf ett av våra större förråd på hela 21 kvm. Rolf är en frekvent besökare till sitt förråd. Runt 1-2 gånger om dagen åker han förbi för att hämta skyltmaterial och varuprover. Rolf berättar att han gillar att det är rent och fräscht på anläggningen och att han även har satt upp hyllor i sitt förråd så att det enkelt går att hitta bland sakerna.

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Orkla-bolagen i Sverige omsätter nära 7 000 MSEK och har drygt 3 000 anställda på 18 anläggningar och kontor. De arbetar för att bidra till en mer klimatsmart vardag och står bakom flera av Sveriges mest välkända varumärken såsom OLW, Grumme och Felix.

“Det roligaste med mitt jobb är kundbemötande och vara behjälplig med lönsamhetsanalyser. Ingen dag är den andra lik, jag bara älskar det”, säger Rolf.

Rolf förklarar att han ofta är på språng. En vanlig dag har ungefär 5 kundmöten, vilket gör att han måste förbereda dagen innan så att han får med sig rätt material.

“Läge och öppettider avgörande”, fortsätter Rolf.

Lagret ligger centralt för Rolf då han utgår från Eskilstuna och öppettiderna är bra tilltagna för hans behov. Rolf förklarar att i och med han är ute och jobbar hos sina kunder mestadels av dagarna är det en kanonlösning att vi på 24Storage kan ta emot eventuella leveranser.

“Det positiva bemötandet som man får varje gång man ringer till 24Storage är alltid trevligt och hjälpen man får gör att det känns tryggt att hyra lager där”.

Godsmottagning - skapa mer tid för säljorganisationen

När du som företagare hyr förråd hos oss har vi möjlighet att ta emot dina leveranser. Vi erbjuder både traditionell godsmottagning, godsmottagning på distans och lossningsavtal.

Gör som Orkla och hyr förråd hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Våra företagskunder berättar

Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus hyr förråd hos oss i Malmö som de använder för mellanlagring av deras produkter. På så sätt har de möjlighet till snabbare leveranser för sina kunder i närområdet.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

NextStore

Säljbolaget NextStore hyr förråd hos oss i både Göteborg och Malmö. De använder våra förråd som produktlager för produktprover och exponeringsmaterial. För dem är tillgängligheten viktigt, så kan komma åt sina produkter när de behöver.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Green Spruce

E-handelsbolaget Green Spruce hyr flera förråd hos oss i Solna som mellanlager av deras pappersprodukter. Genom att hyra förråd hos oss möjliggör de för snabbare leveranser till deras kunder.

Block not found: Core/paragraph