ORKLA Snacks och Confectionery Sverige

På vår förrådsanläggning i Eskilstuna hyr säljaren Rolf ett av våra större förråd…

…på hela 21 kvm. Rolf är en frekvent besökare till sitt förråd. Runt 1-2 gånger om dagen åker han förbi för att hämta skyltmaterial och varuprover. Rolf berättar att han gillar att det är rent och fräscht på anläggningen och att han även har satt upp hyllor i sitt förråd så att det enkelt går att hitta bland sakerna.

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Orkla-bolagen i Sverige omsätter nära 7 000 MSEK och har drygt 3 000 anställda på 18 anläggningar och kontor. De arbetar för att bidra till en mer klimatsmart vardag och står bakom flera av Sveriges mest välkända varumärken såsom OLW, Grumme och Felix.

Rolf förklarar att han ofta är på språng. En vanlig dag har ungefär 5 kundmöten, vilket gör att han måste förbereda dagen innan så att han får med sig rätt material.

Det roligaste med mitt jobb är kundbemötande och vara behjälplig med lönsamhetsanalyser. Ingen dag är den andra lik, jag bara älskar det

Läge och öppettider avgörande

Lagret ligger centralt för Rolf då han utgår från Eskilstuna och öppettiderna är bra tilltagna för hans behov. Rolf förklarar att i och med han är ute och jobbar hos sina kunder mestadels av dagarna är det en kanonlösning att vi på 24Storage kan ta emot eventuella leveranser.

Det positiva bemötandet som man får varje gång man ringer till 24Storage är alltid trevligt och hjälpen man får gör att det känns tryggt att hyra lager där

24Storage erbjuder alltid

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi företagskunder som använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av våra anläggningar har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Flexibla avtal

Vi har alltid bra erbjudanden på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Fler företagslösningar

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Gör som Rolf och hitta extra lager till ditt företag

Vi kan ta emot dina leveranser när du äre ute och jobbar. Med våra flexibla öppettider kan du komma och gå precis som du vill.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån