Palmér Redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klinters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.
Palmér redovisningsbyrå arbetar inom alla verksamhetsområden, men har även specialkompetens inom kultursektorn då många av deras klienter är musiker, artister, konstnärer och skådespelare.
Kent L, VD på bolaget, berättar att de besöker förrådet ungefär en gång i månaden för att lämna och hämta material. Anledningen till att de valde 24Storage var för de helt enkelt inte hade plats på deras kontor.

“Jag uppskattar verkligen smidigheten på plats och bra avlastningsyta i garage, så oavsett väder kan man lasta in/ut i lugn och ro”, säger Kent L, VD på Palmér Redovisningsbyrå.

Kent säger att det roligaste med hans jobb är mötet med alla kunder. Deras vision på företaget är att förenkla sina klienters vardag. De hjälper till med bokföringen eller starten av ett nytt bolag så deras klient kan fokusera på sin egen verksamhet medan de underlättar med det administrativa.

Palmér redovisningsbyrå saknade helt enkelt den yta som vi på 24Storage kunde hjälpa till med. Vill du veta med om Palmér Redovisningsbyrå kan du besöka deras hemsida.

Bilaccess - en populär förrådstyp

Ett av våra mest populära förråd bland företagare är ett så kallat förråd med bilaccess. Med det kan du lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som Palmér Redovisningsbyrå och hyr förråd hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Kom och gå som du vill. På de flesta av våra anläggningar har vi öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Våra företagskunder berättar

Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus hyr förråd hos oss i Malmö som de använder för mellanlagring av deras produkter. På så sätt har de möjlighet till snabbare leveranser för sina kunder i närområdet.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

NextStore

Säljbolaget NextStore hyr förråd hos oss i både Göteborg och Malmö. De använder våra förråd som produktlager för produktprover och exponeringsmaterial. För dem är tillgängligheten viktigt, så kan komma åt sina produkter när de behöver.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Green Spruce

E-handelsbolaget Green Spruce hyr flera förråd hos oss i Solna som mellanlager av deras pappersprodukter. Genom att hyra förråd hos oss möjliggör de för snabbare leveranser till deras kunder.