Palmér Redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klinters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.
Palmér redovisningsbyrå arbetar inom alla verksamhetsområden, men har även specialkompetens inom kultursektorn då många av deras klienter är musiker, artister, konstnärer och skådespelare.
Kent L, VD på bolaget, berättar att de besöker förrådet ungefär en gång i månaden för att lämna och hämta material. Anledningen till att de valde 24Storage var för de helt enkelt inte hade plats på deras kontor.

“Jag uppskattar verkligen smidigheten på plats och bra avlastningsyta i garage, så oavsett väder kan man lasta in/ut i lugn och ro”, säger Kent L, VD på Palmér Redovisningsbyrå.

Kent säger att det roligaste med hans jobb är mötet med alla kunder. Deras vision på företaget är att förenkla sina klienters vardag. De hjälper till med bokföringen eller starten av ett nytt bolag så deras klient kan fokusera på sin egen verksamhet medan de underlättar med det administrativa.

Palmér redovisningsbyrå saknade helt enkelt den yta som vi på 24Storage kunde hjälpa till med. Vill du veta med om Palmér Redovisningsbyrå kan du besöka deras hemsida.

Bilaccess - en populär förrådstyp

Ett av våra mest populära förråd bland företagare är ett så kallat förråd med bilaccess. Med det kan du lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som Palmér Redovisningsbyrå och hyr förråd hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Du kan byta förråd eller säga upp ditt avtal när du vill under hyresperioden.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Våra företagskunder berättar