Palmér Redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. De arbetar inom alla verksamhetsområden, men har även specialkompetens inom kultursektorn.

Palmér Redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klinters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.
Palmér redovisningsbyrå arbetar inom alla verksamhetsområden, men har även specialkompetens inom kultursektorn då många av deras klienter är musiker, artister, konstnärer och skådespelare.
Kent Lillefjäll, VD på bolaget, berättar att de besöker förrådet ungefär en gång i månaden för att lämna och hämta material. Anledningen till att de valde 24Storage var för de helt enkelt inte hade plats på deras kontor.

“Jag uppskattar verkligen smidigheten på plats och bra avlastningsyta i garage, så oavsett väder kan man lasta in/ut i lugn och ro”

Kent säger att det roligaste med hans jobb är mötet med alla kunder. Deras vision på företaget är att förenkla sina klienters vardag. De hjälper till med bokföringen eller starten av ett nytt bolag så deras klient kan fokusera på sin egen verksamhet medan de underlättar med det administrativa.

Palmér redovisningsbyrå saknade helt enkelt den yta som vi på 24Storage kunde hjälpa till med. Vill du veta med om Palmér Redovisningsbyrå kan du besöka deras hemsida.

Fler företagslösningar

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

24Storage erbjuder företagskunder

Förråd mellan 1-40+ kvm

Tack vare vår flexibilitet och förrådsvariation har vi företagskunder som använder våra förråd som lager, arkivering eller förvaring av maskiner och verktyg.

Säkra förråd nära dig

Vi finns på 24 förrådsanläggningar i Sverige. De flesta av dem har öppet 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Förråden är insynsskyddade och anläggningarna larmade och kameraövervakade.

Flexibla avtal

Vi har alltid bra erbjudanden på många av våra förråd. Givetvis inte heller någon bindningstid eller uppläggningsavgift. Du bokar enkelt direkt online eller via kundservice.

Hitta förråd som passa ditt företag.

Vi har förråd i flera storlekar och olika dimensioner. Oavsett bransch eller verksamhet så kan vi hitta ett förråd som passar ditt företag. Spara både tid och pengar genom att förvara saker hos oss istället.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån