Sprio rekrytering och bemanning

Rekryterings- och bemanningsföretaget Sprio behöver förråd för kontorsmaterial och har valt att hyra förråd hos oss i Tumba. André som jobbar på Sprio och är kontaktperson för deras förråd berättar att de under deras verksamma år haft behov av flexibla lösningar för lagerhållning och magasinering av möbler samt säsongsbaserat kontorsmaterial. De har tidigare använt sig av olika leverantörer och lagerlösningar av varierad kvalité.

För att kortfattat summera våra erfarenheter så är 24Storage den leverantören som uppfyllt både våra förväntningar och förhoppningar på bästa sätt“, säger André.

André säger också att han uppskattar vårt digitala upplägg då han som kund tycker det är viktigt med enkel lättillgänglig information, samt snabb service vid frågor.

Hatten av till 24Storage för att ni har digitaliserat och förenklat en annars mossig bransch”, säger André vidare.

Sprio är ett rekrytering- och bemanningsföretag som främst har tjänster inom kundservice. Vill du läsa mer om deras verksamhet hittar du det på deras hemsida.

Bilaccess - en populär förrådstyp

Sprio hyr ett av våra mest populära förråd bland företagare - ett så kallat förråd med bilaccess. På så sätt kan de lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som Sprio och hyr förråd hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och kameraövervakade förråd dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider
Vardagar: 08:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Fler företagslösningar