Sprio rekrytering och bemanning

Rekryterings- och bemanningsföretaget Sprio behöver förråd för kontorsmaterial och har valt att hyra förråd hos oss i Tumba. André som jobbar på Sprio och är kontaktperson för deras förråd berättar att de under deras verksamma år haft behov av flexibla lösningar för lagerhållning och magasinering av möbler samt säsongsbaserat kontorsmaterial. De har tidigare använt sig av olika leverantörer och lagerlösningar av varierad kvalité.

För att kortfattat summera våra erfarenheter så är 24Storage den leverantören som uppfyllt både våra förväntningar och förhoppningar på bästa sätt“, säger André.

André säger också att han uppskattar vårt digitala upplägg då han som kund tycker det är viktigt med enkel lättillgänglig information, samt snabb service vid frågor.

Hatten av till 24Storage för att ni har digitaliserat och förenklat en annars mossig bransch”, säger André vidare.

Sprio är ett rekrytering- och bemanningsföretag som främst har tjänster inom kundservice. Vill du läsa mer om deras verksamhet hittar du det på deras hemsida.

Bilaccess - en populär förrådstyp

Sprio hyr ett av våra mest populära förråd bland företagare - ett så kallat förråd med bilaccess. På så sätt kan de lasta in och ut saker från förrådet direkt till bilen, vilket är smidigt och tidseffektivt.

Gör som Sprio och hyr förråd hos oss

Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig och ditt företag. Vi har förråd i alla storlekar. Ingen bindningstid eller uppläggningskostnad. Allt för att göra det så flexibelt för ditt företagande.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

27 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00

Fler företagslösningar

Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus hyr förråd hos oss i Malmö som de använder för mellanlagring av deras produkter. På så sätt har de möjlighet till snabbare leveranser för sina kunder i närområdet.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.