Dags att flytta kontoret?

Vi hjälper er med förvaringen och har samlat våra bästa tips kring att genomföra en kontorsflytt.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Godsmottagning

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Hitta förråd nära dig

Hur du flyttar ditt kontor på bästa sätt

Spännande tider på gång med kontorsflytt och kunna njuta av det färdiga resultatet där alla medarbetare arbetar och trivs i ett fräscht, nytt och organiserat kontor? Härligt, vi hjälper dig gärna i den processen med både tillfällig förvaring tillsammans med tips och trix. Ta del av vårt förslag på kontorsflyttens tidsplan nedan.

Kontorsflyttens tidsplan

Planera är A & O

Så fort det är bestämt att ni ska flytta eller renovera bör ni börja fundera på en plan på hur ni ska lägga upp arbetet och fram en konkret flyttplan.

Meddela alla om flytten

Berätta för samtliga medarbetare på bolaget att flytten kommer äga rum, så alla kan förbereda sig. Några externa parter som behöver vara medvetna om att flytten sker?

Besluta om budget

Utefter er budget kan ni ta in offerter från byggbolag, flyttfirmor och så vidare. Exakt vad som ska göras är givetvis beroende på omfattningen av flytten och vad som behövs på det nya kontoret.

Prata ihop er

Diskutera kring det nya kontoret tillsammans med flyttplanen. Bland medarbetarna finns det garanterat bra input att hämta. Glöm inte att samla upp eventuella förfrågningar som höj- och sänkbara skrivbord, belysning, egna kontor och så vidare.

Inventera

Gör en lista på saker ni ska spara och behålla samt en lista på vad ni saknar och behöver införskaffa.

Hyr förråd

Det är bra att hyra ett förråd under tiden. Dels för att det kanske dröjer innan ni får tillgång till det nya kontoret och för att det ger er chansen att utvärdera vad ni ska ställa in i det nya kontoret och inte.

Fler magasineringstips

Sista stegen innan flytten

Börja packa

Beroende på hur stort företaget och er verksamhet är kan ni börja packa i god tid i förväg. Börja med det som inte används varje dag. Packa och flytta olika avdelingar i omgångar.

Boka städning

I samband med flytten behöver man ofta flyttstäda den gamla lokalen. För att slippa att du tillsammans med dina kollegor ska behöva lägga tid på att städa kan du anlita en professionell städfirma.

Inflyttningsfest

Varför inte fira in det nya kontoret ordentligt? Efter en genomför flytt är det ett ypperligt tillfälle att anordna någon form av sammankomst för att fira in det nya kontoret tillsammans.

Hitta förråd nära dig

Hitta förråd och få mer utrymme på jobbet

Det sista du vill är att varken du eller dina kollegor ska vantrivas på jobbet. Förvara allt från bokföring till reklammaterial eller möbler hos oss istället för på kontoret och skapa utrymmet som ger en underbar arbetsmiljö.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån