Lagerförvaring för ditt företag

Vi har plats för dig och dina produkter. Du kan enkelt ha en skalbarhet i antalet produkter då du kostnadsfritt kan byta storlek på förrådet.

“Vart ska jag förvara mina produkter?”

Den som säljer fysiska produkter vet att korrekt förvaring kan vara skillnaden mellan en framgångsrik och misslyckad butik.

Det är lätt hänt att du inte har tillräckligt med utrymme för att lagra produkter hemma och då blir frustrerad när du försöker skicka beställningar. Eller om du vill riskminimera leveranstider och därmed in få positiva kunder när du kan leverera snabbt.

Den optimala produktlagringslösningen är olika för varje återförsäljare. Här kommer tre tips för hur du gör ditt lager lite smartare.

Varför 24Storage?

Rätt miljö

Om dina produkter är ömtåliga, se då till att dina varor förvaras i en klimatkontrollerad miljö. Det vill säga rent, torrt, luktfritt och i rätt temperatur, så att de inte riskeras att förstöras. Ibland kan det vara bra att använda sig av förvaringslådor som skyddar dina produkter.

Gott om utrymme

Se till att du har utrymme för att organisera upp ditt lager. Håll dina produkter ordnade efter storlek, färg eller produkttyp. På så sätt får du en bra överblick över vad som finns och var. Det gör att du slipper ödsla tid på att leta efter produkter.

Lättillgänglighet

Gör ditt lager lite smartare. Ha det som du faktiskt använder nära till hands. Prioritera placeringen av dina produkter. Använd hyllor och annan inredning för att göra det mer lättilgängligt.

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

25 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Ingen bindingstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Godsmottagning.

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Hitta förråd när dig

Förvara ditt lager hos oss

Vi vill att företagandet ska bli så enkelt som möjligt. Vi har öppet dygnet runt, 365 dagar om året. Gör som 7000 andra kunder och hyr ditt förråd hos oss.

Vilken storlek behöver du?

Alla storlekar

Pris fr. 99kr/mån