Lagerförvaring för ditt företag

Vi erbjuder alltid

Trygga och säkra förråd

26 anläggningar med larmade och övervakade förråd. De flesta har öppet dygnet runt.

Ingen bindningstid

Bestäm själv hur länge du vill hyra. Byte av förrådsstorlek när du behöver, kostnadsfritt.

Godsmottagning.

Vi tar emot dina leveranser. Läs mer om vår leveransmottagning.

Hitta förråd när dig

Behöver du ett extra lager?

Fysiska produkter tar mycket plats och det är lätt hänt att du inte har tillräckligt med utrymme för att lagra produkter. Vi erbjuder förråd för lagerförvaring till dig som exempelvis är i en start up-fas, eller om ni som företag behöver mellanlagra för att möjliggöra snabbare leveranser till era kunder. Förvaring hos 24Storage ger er en enkel skalbarhet i lagringen, då ni enkelt kan byta förrådsstorlek och lägga till förråd kostnadsfritt.

Urval av kundomdömen - Google Reviews

Funkar hur smidigt som helst. Från bokning på internet till hantering med låskolv, inte behövt ta kontakt med en enda personal än. Hyrt i ca 5 månader.

Martin S · Juli, 2020

24Storage Orminge

Brilliant! After experiencing self storage elsewhere coming to 24 Storage was just so much better. Decent prices, fast answers from their customer service and very easy access, clean bright and modern.

Greg A · April, 2021

24Storage Uppsala

Inget krångel. Lätt att få tillgång till förrådet dygnet runt. Enkelt att avsluta hyresperioden och återlämna förrådet.

Lars L · Juli, 2020

24Storage Tumba

Hitta ditt förråd bland 26 anläggningar

Vi erbjuder den enkla lösningen för smart förvaring utanför hemmet. Vi har 12 000 förråd på 26 förrådsanläggningar runt om i Sverige och du bokar enkelt ditt förråd här på hemsidan dygnet runt, 365 dagar om året.

Hyr extra lageryta med godsmottagning

Skapa dina och ditt företags bästa förutsättningar i hur du förvarar dina produkter och varor. Vi tar emot dina leveranser när du inte är på plats. Vi har olika typer av godsmottagning så du kan hitta den lösning som passar dig bäst.

Våra företagskunder berättar

Ljus i fokus

E-handelsbolaget Ljus i fokus hyr förråd hos oss i Malmö som de använder för mellanlagring av deras produkter. På så sätt har de möjlighet till snabbare leveranser för sina kunder i närområdet.

Orkla Confectionery & snacks Sverige

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Säljaren Rolf hyr förråd hos oss och förvarar till exempel skyltmaterial och varuprover.

Creating homes STHLM

Creating homes STHLM är ett homestyling-företag. De förbereder och stylar hem innan försäljning. I vår anläggning i Haninge förvarar de möbler och inredning.

Lindeborg VVS

Egenföretagaren Halldor har arbetat i 35 år inom VVS-branschen. Han har drivit eget företag sedan 6 år tillbaka och hyr förråd i vår anläggning Malmö Hyllie. Där förvarar han material och verktyg.

Sprio Rekrytering och Bemanning

I Tumba hyr rekryteringsbolaget Sprio ett av våra populäraste förrådtyper bland företagare. De använder sitt förråd för förvaring av säsongsbaserat kontorsmaterial.

Palmér redovisningsbyrå

Palmér Redovisningsbyrå har funnits sedan 2005 och har 12 anställda. De har sin verksamhet mitt i centrala Stockholm. Eftersom de inte har plats på deras kontor för förvaring av deras klienters bokföring, hyrde de ett förråd hos oss på 24Storage.

Så här fungerar det att hyra förråd

Signera ditt avtal online

Hela bokningen sköter du här på hemsidan.

Flytta in direkt

Med accesskod skickad till din mejl får du tillgång direkt till förrådet.

Har du frågor?

Vår kundservice finns redo med branschens längsta öppettider.

Om hur det fungerar

Behöver du hjälp?

Naturligtvis finns vi tillgängliga i vår kundtjänst.

Fråga på!

Öppettider:
Vardagar: 8:00-20:00
Helger: 10:00-16:00